COVID-19 Generale repetities en bewijs van het plan – Frontnieuws

covid-19-generale-repetities-en-bewijs-van-het-plan-–-frontnieuws

17-04-21 06:58:00,

In het licht van de opkomst van medisch fascisme vermomd als pandemiebestrijding, is Sharav’s waarschuwing aan de wereld uiterst pertinent. Ze trekt directe parallellen tussen de wereldwijde reactie op Covid-19 en de tactieken gebruikt in Nazi-Duitsland om Joden en andere ongewenste personen te segregeren, met de bedoeling een massale genocide te plegen.

Wanneer men de geschiedenis, de pandemie-oefeningen door de jaren heen en de planningsrapporten van de globalistische niet-gouvernementele organisaties bekijkt, krijgt men inderdaad de stellige indruk dat de voor Covid-19 geplande pandemische maatregelen het hoogtepunt zijn van tientallen jaren zorgvuldige planning om de bestuurlijke en sociale structuren van de wereld radicaal en permanent te wijzigen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Het is verontrustend dat aanzienlijke bevolkingsverminderingen op verschillende manieren een belangrijke plaats innemen in dergelijke plannen. Wat meer is, het is duidelijk dat het medische systeem in het verleden is gebruikt om deze Nieuwe Wereld Orde/Great Reset agenda te bevorderen, en nu wordt gebruikt om de laatste stadia van dit plan uit te voeren.

Medische mandaten zijn vandaag de dag een grote stap terug in de richting van een fascistische dictatuur en genocide. Door de overheid gedicteerde medische interventies ondermijnen zowel onze waardigheid als onze vrijheid. ~ Vera Sharav

Zoals opgemerkt door EnergyTherapy.biz, die een transcriptie geeft van de eerste zeven minuten van Sharav’s interview:5 “Of mensen de genocidale plannen al dan niet zien, hangt grotendeels af van hun bewustzijnsniveau en of ze de mainstream propaganda geloven…”

“Als een kind dat het nazi-terreurbewind overleefde, leerde ik onuitwisbare lessen over de aard van het kwaad. Ik ken de gevolgen van gestigmatiseerd en gedemoniseerd te worden als zijnde een ‘verspreider’ van ziekten. Mijn perspectief is geïnformeerd door mijn ervaring, door de historische gegevens, en door het empirische bewijsmateriaal”, zegt Sharav.

Waar gaan we heen?

Als Jodin was Sharav verplicht te allen tijde de gele Davidster op haar kleding te dragen, zodat zij kon worden geïdentificeerd, afgezonderd en gediscrimineerd. Bij wet was het Joden niet toegestaan deel te nemen aan de samenleving zoals andere Duitsers. Zij werden uitgesloten van gewone activiteiten, waaronder onderwijs, religieuze en culturele bijeenkomsten. Hun privé-eigendommen werden in beslag genomen en ze mochten niet reizen.

“Deze pijnlijke herinneringen uit mijn jeugd hebben mij gevoelig gemaakt voor de dreiging die uitgaat van de huidige restrictieve regeringsdictaten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: