VS-regering betrapt op het kopen van ‘vers’ vlees van geaborteerde baby’s die hadden kunnen overleven als vroeggeborenen – Frontnieuws

vs-regering-betrapt-op-het-kopen-van-‘vers’-vlees-van-geaborteerde-baby’s-die-hadden-kunnen-overleven-als-vroeggeborenen-–-frontnieuws

17-04-21 07:22:00, Foto ter illustratie Amerikanen zouden woedend moeten zijn dat hun regering deelneemt aan de grootschalige mensenhandel die een markt heeft gecreëerd voor het oogsten van de organen van vermoorde zuigelingen.

Dit artikel bevat verontrustende informatie over het in stukken hakken van mensen.

Vorige week kwam Judicial Watch met een bom: een rapport van bijna 600 pagina’s dat bewijst dat de Amerikaanse regering “verse” lichaamsdelen van geaborteerde baby’s heeft gekocht en verhandeld, bericht auteur Edie Heipel op Humans are Free.

Deze lichaamsdelen, gekocht door de Amerikaanse Food and Drug Administration om muizen te “vermenselijken” en biologische medicijnen te testen in wetenschappelijke experimenten, waren afkomstig van baby’s met een zwangerschapsduur van maximaal 24 weken, slechts enkele weken voor hun geboorte.

Amerikanen zijn gewend om pro-lifers te horen waarschuwen tegen abortusgroepen die babylichaampjes oogsten en verkopen voor onderzoek (wie heeft er niet gehoord van de rechtszaak tegen David Daleiden, die onthulde dat Planned Parenthood tijdens etentjes afdingt over babylongen en -levers?), maar deze keer was het de Amerikaanse overheid die in baby-lichaamsdelen handelde.

Recente e-mails die door Judicial Watch zijn blootgelegd tussen FDA-medewerkers en het in Californië gevestigde Advanced Bioscience Resources (ABR) bewijzen dat het agentschap tussen 2012 en 2018 tienduizenden dollars heeft uitgegeven aan het kopen van geaborteerde baby’s voor onethische wetenschappelijke experimenten.

In 2018 beëindigde de Trump-regering het contract, waardoor het onderzoek naar foetaal weefsel door de overheid werd stopgezet vanwege zorgen dat de contracten onwettig waren. Het nieuwe FOIA-verzoek (Freedom of Information Act) van Judicial Watch voegt 575 pagina’s aan gegevens toe aan zijn bestaande rechtszaak uit 2019 tegen het agentschap.

Op heterdaad betrapt

Dit is niet de eerste keer dat ABR in de schijnwerpers staat, aangezien het bedrijf door het Congres werd onderzocht vanwege zijn langdurige betrokkenheid bij de handel in foetaal weefsel. Als een van de oudste bedrijven die foetaal weefsel verwerft, verdient het bedrijf elk jaar miljoenen door organen zoals longen, levers, oogballen en hersenen van geaborteerde baby’s te oogsten en met winst door te verkopen.

E-mails tussen FDA ambtenaren en ABR werknemers onthullen verontrustende gesprekken terwijl ze samenwerken om geaborteerde foetussen te kopen en verkopen. Uit gegevens blijkt dat ABR 12.000 dollar vooruitbetaald kreeg per baby,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: