Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was – Xandernieuws

op-rand-van-financiele-systeemcrisis:-imf-waarschuwt-dat-staatsschuld-nog-nooit-zo-hoog-was-–-xandernieuws

19-04-21 02:55:00,

—————————————————————————————————————————————–

Pandemie-hoax heeft Westen dieper in schulden gestoken dan WO-2 –  Grootste Britse pensioenfonds (nr. 6 van de wereld) waarschuwt klanten dat geld opnemen tot 95 dagen wachttijd heeft, en spreekt letterlijk over mogelijke insolventie

—————————————————————————————————————————————–

De heimelijke aandrijver van het in stand houden van de corona pandemie-hoax maatregelen en de zorgwekkende ontwikkelingen rond Oekraïne is de aanstormende financiële systeemcrisis. Eigenlijk is dit nog steeds dezelfde crisis als in 2008-2011, want die werd alleen maar ‘opgelost’ met negatieve rente en enorme hoeveelheden vers digitaal geld, waar enkel de overheden, aandeelhouders en grote financiële spelers van profiteerden. Nu het IMF in een rapport waarschuwt dat de staatsschulden sinds WO-2 nog nooit zó hoog zijn geweest, kan deze megacrisis, die extreem ingrijpende gevolgen voor het gewone volk zal hebben, nu daadwerkelijk op ieder moment losbarsten.

We schrijven hier al jaren over, en nu waarschuwt ook het IMF dat de staatsschulden sinds WO-2 nog nooit zó hoog zijn geweest. De coronacrisis is overal als voorwendsel gebruikt om letterlijk ‘geld als water’ te creëren, omdat het feitelijk toch niets meer waard is. Alleen al in Nederland gaat het om een monsterlijk bedrag van € 130 miljard, ongeveer een derde van de totale staatsschuld tot en met 2019.

Nieuwe Grote Depressie slechts uitgesteld

Als de halve economie sinds vorig jaar niet aan het infuus was gelegd, hadden we nu in een ergere Depressie dan in de jaren ’30 van de vorige eeuw gezeten. Goede oplossing dus, denkt u misschien? Nou, probeert u zich dan even uw eerste lessen economie op de middelbare school te herinneren, of de vraag die bijna ieder kind zich ooit wel eens aan zijn ouders heeft gesteld waarom we niet gewoon geld op de kopieermachine leggen, zodat we altijd genoeg hebben en ‘rijk’ kunnen worden.

Ik neem aan dat ik deze vragen niet hoef te beantwoorden? Zo ja, dan kunt u beter stoppen met lezen en terugkeren naar de mainstream propaganda media, die geen enkel idee lijken te hebben van wat er boven ons hoofd hangt (en als dat wel zo zou zijn, mogen ze er pas over schrijven als de crisis een voldongen en onomkeerbaar feit is).

Crisis opgelost? Griekse schuld nu dik 200%

Uit het jongste ‘Fiscal Monitor‘ rapport van het IMF komt een huiveringwekkend plaatje naar voren: de staatsschulden zijn sinds eind WO-2,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: