De lelijke waarheid over de Covid-19 lockdowns – “We zijn tegen een afgrond geduwd, zullen we er vanaf geduwd worden of zullen we terugduwen?” – Frontnieuws

de-lelijke-waarheid-over-de-covid-19-lockdowns-–-“we-zijn-tegen-een-afgrond-geduwd,-zullen-we-er-vanaf-geduwd-worden-of-zullen-we-terugduwen?”-–-frontnieuws

20-04-21 09:14:00, © Osmar Schindler (1869-1927) (Public Domain) Hudson legt de lelijke waarheid uit over Covid-19, namelijk dat de wereld onnodig wordt verlamd door angst vanwege een vals verhaal. De reactie op de pandemie heeft “homosapienofobie” gecreëerd – het idee dat iedereen gevaarlijk is totdat bewezen is dat hij gezond is. Uit door PANDA verzamelde gegevens blijkt dat er geen verband bestaat tussen de lockdowns en het aantal Covid-19 doden per miljoen mensen; de ziekte vertoonde een lineaire daling, ongeacht of er lockdowns werden opgelegd of niet. Met de dreigende vaccinpaspoorten is het verlies van persoonlijke vrijheden van een ongekend niveau, terwijl mensen over het algemeen leven “geknecht wordt door angst” – angst voor infectie of herinfectie, “lange Covid”, heropleving en mutantvarianten.

Nick Hudson, een actuaris en private equity investeerder, was medeoprichter van Pandemics ~ Data & Analytics (PANDA) in reactie op de vele bedreigingen van burgerrechten en vrijheden die zich hebben voorgedaan tijdens de Covid-19 pandemie aanpak. Terwijl de media en volksgezondheidsinstellingen zich hebben beziggehouden met een rook- en spiegelcampagne – een campagne die tot op de dag van vandaag onnodig verlammende angst in stand houdt – liegen gegevens en feiten niet, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Hudson en zijn team bij PANDA, dat bestaat uit een data-analist, econoom, artsen, big data-analist en deskundigen op het gebied van de volksgezondheid, maken gebruik van live data1 en open wetenschap om het publiek in staat te stellen keuzevrijheid uit te oefenen en vrije samenlevingen te behouden.2

Hudson sprak op de inaugurele BizNews Investment Conference in maart 2021, en zijn toespraak staat hierboven. Hij legt de lelijke waarheid over Covid-19 uit, namelijk dat de wereld wordt verlamd door angst als gevolg van een vals verhaal. Iedereen die dat verhaal betwist, wordt bestempeld als een gek, een bedreiging of een gevaar voor de samenleving, wat de onderdrukking en de ongerechtvaardigde angst bevordert.

De Covid-19 waarheid aan het licht brengen

George Washington heeft ooit gezegd: “Waarheid zal uiteindelijk zegevieren als er plannen worden uitgevoerd om het aan het licht te brengen”,3 Met dat in gedachten zag Hudson de “zaden van een grote tragedie” die worden geplant met het valse Covid-19 verhaal, en heeft er een missie van gemaakt om de waarheid naar buiten te brengen. Dus, wat is de realiteit over de pandemie?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: