Doel Britse secret-unit: mensen extra bang maken..!!

doel-britse-secret-unit:-mensen-extra-bang-maken.!!

20-04-21 03:10:00,

Natuurlijk kun je als overheid de zaken opblazen, en ze vele malen groter dan ze eigenlijk zijn, presenteren aan ‘het volk’ (klootjesvolk?).. Deze mensen weten immers van niks, maar dienen wel BANG GEMAAKT TE WORDEN.. Waarom? Is het omdat zaken die een overheid voor elkaar wil krijgen, maatregelen die in de praktijk gebracht moeten worden, dienen worden aangedikt..? Is dat ethisch verantwoord? Als het überhaupt al nodig zou zijn..?

Of..
Of zitten we hier te kijken naar een ONDERDEEL VAN DE STRATEGIE van de verborgen agenda..?? Geloven degenen die deze agenda in elkaar hebben gedraaid eigenlijk zélf wel, dat hun plannetjes en dystopische maatregelen gaan werken..?? Met andere woorden: is extra angstzaaierij een instrument om in te zetten, om het ‘plan’ zo optimaal mogelijk te realiseren..? Waarom moeten mensen bang gemaakt worden, voor een serieuze pandemie..? Of IS ER HELEMAAL GEEN SPRAKE VAN EEN ERNSTIGE PANDEMIE…?? En dient dus alle COVID-info, te worden opgeblazen, aangedikt en gemanipuleerd?? En heb je daar dan zelfs SPECIALE UNITS voor nodig..?

x
x Doel van Britse geheime unit: ‘Mensen extra bang maken!’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be (bron: Daily Telegraph/3/04/2021)

x

Een geheime groep heeft bewust, in opdracht van de Britse regering, de angst voor het Covid-19-virus aangewakkerd, om de naleving van de Lockdown-maatregelen te bevorderen, zo blijkt uit een geheim rapport. Dit nieuws brengt de Daily Mail. Deze groep/eenheid overdreef de dreiging van het virus en gebruikte de reguliere media om het ‘gevoel van persoonlijke bedreiging’ te verspreiden. Kennelijk was alles in het kader ook van het artikel zoals we dat HIER brengen, waarin Marc van Ranst, als de ‘Belgische Jaap-van-Dissel, een presentatie geeft van ANGSTMARKETING..! Of kijk eens naar de Tweet (IN YOUR FACE) hieronder, van ene Hugo de Jonge, wie-kent-hem-niet, waarin duidelijk blijkt, dat ‘het volk dient te worden beïnvloedt met experimenten’…!!

De tactiek van deze ‘nudge unit’ van de regering wordt in juni opnieuw bekeken door de ethische commissie van de British Psychological Society (BPS) nadat ze een brief hadden ontvangen van 47 klinische psychologen. Deze professionals klaagden dat de boodschappen van de regering een soort massapsychologisch experiment vormen. De katalysator van het ‘project FEAR’, was een document dat in maart 2020 werd opgesteld door de Wetenschappelijke Groep voor Gedragingen bij Pandemische Influenza (SPI-B) van de regering,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: