1200 Britse kerkleiders noemen vaccinatiepaspoorten ‘gevaarlijkste voorstel ooit’ – Xandernieuws

1200-britse-kerkleiders-noemen-vaccinatiepaspoorten-‘gevaarlijkste-voorstel-ooit’-–-xandernieuws

21-04-21 06:03:00,

—————————————————————————————————————————————–

Ook meer dan 70 parlementariërs komen in verzet tegen deze ‘gruwelijke valstrik’

—————————————————————————————————————————————–

Meer dan 1200 Britse kerkleiders hebben in een open brief premier Boris Johnson dringend opgeroepen geen test- en vaccinatiepaspoorten in te voeren. Ze noemen het zelfs ‘het gevaarlijkste voorstel ooit’, omdat het neerkomt op ‘een onethische vorm van dwang’ om mensen zover te krijgen zich te laten testen of te laten vaccineren tegen Covid-19.

De kerkleiders behoren tot verschillende denominaties, inclusief de Anglicaanse en Katholieke. Test- en vaccinpaspoorten zijn in hun ogen de opmaat naar een ‘surveillance state’, een totalitaire controlestaat, en maken een definitief einde aan wat er nog over is van de liberale democratie.

De regering in Londen beweert dat er nog geen definitief besluit is genomen, maar net als in Nederland wijzen alle signalen erop dat deze test/vaccinatiepaspoorten er gewoon gaan komen. In eerste instantie zullen ze worden gepresenteerd als een toegangsbewijs tot meer ‘vrijheid’ (horeca, evenementen, winkels e.d.), maar zodra ze eenmaal gemeengoed zijn geworden, zullen de eisen steeds strenger worden, waardoor ongeteste en ongevaccineerde mensen straks volledig worden uitgesloten van de samenleving.

‘Medische apartheid’

Dit soort paspoorten veroorzaken volgens de kerkleiders daarom ‘medische apartheid… Er wordt een controlestaat mee gecreëerd waarin de overheid technologie gebruikt om bepaalde aspecten van het leven van de burgers te controleren.’ Dat ‘bepaalde’ dreigt in de loop van hooguit enkele jaren te worden uitgebreid tot ALLE aspecten.

‘Dit is een van de gevaarlijkste beleidsvoorstellen die ooit in de geschiedenis van de Britse politiek zijn gedaan,’ waarschuwen de kerkleiders, die benadrukken dat ze – ongeacht het besluit van de regering – nooit mensen zonder zo’n paspoort de toegang tot hun kerken zullen weigeren.

‘Discriminatie’ en ‘gruwelijke valstrik’

Eerder deze maand kwamen meer dan 70 Britse parlementariërs openlijk in opstand tegen de geplande test/vaccinatiepaspoorten. Volgens hen komt het verplicht moeten tonen van zo’n bewijs als je bijvoorbeeld een pub binnen wilt gaan neer op discriminatie. Ook zaait het nog meer verdeeldheid in de samenleving. (Het complete beleid in het Westen leunt sowieso zwaar op ‘verdeel en heers’.)

Labour leider sir Keir Starmer toonde zich ‘zeer bezorgd’ over deze dreigende nieuwe vorm van discriminatie, en het conservatieve parlementslid Steve Baker noemde deze paspoorten zelfs ‘een gruwelijke valstrik’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: