Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

kijk:-politicus-legt-amerikaanse-jaap-van-dissel-op-de-grill

21-04-21 03:08:00,

Foto: Anthony Fauci (CC0)

in Mens en Dier 21 april 2021 15:30

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen – of ze nu gevaccineerd zijn of niet – pas vanuit Mexico naar de Verenigde Staten reizen als ze zich hebben laten testen. Migranten komen wanneer ze maar willen.

Tijdens een congressionele hoorzitting over de coronapandemie legde Steve Scalise, whip van de minderheid van het Huis van Afgevaardigden, de Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill. Hij confronteerde de belangrijkste medisch adviseur van president Biden op het gebied van het coronavirus met foto’s van een opvangcentrum voor migranten, waarop te zien is dat kinderen dicht op elkaar gepakt zitten. Dr. Fauci was opeens niet meer zo spraakzaam.

“Ziet dit er volgens u uit als social distancing?” vroeg Scalise hem. “Nee,” antwoordde Fauci. “Dus in deze cellen worden de regels overtreden die u oplegt aan Amerikanen. Een restaurant zou worden gesloten als het zo zou worden gerund en toch runt de regering-Biden dit opvangcentrum.”

Boven de wet

Scalise vroeg zich af waarom de regering-Biden geen einde maakt aan deze praktijken. Hij wees erop dat president Biden en vicepresident Harris nog niet eens een bezoek hebben gebracht aan het opvangcentrum.

“Ze overtreden alle regels waar Amerikanen zich aan moeten houden,” benadrukte de politicus. Hij zei verder dat Amerikanen zich moeten laten testen op corona voordat ze vanuit Mexico terugreizen naar de VS, maar dat migranten niet worden getest als ze illegaal het land binnenkomen.

Scalise vroeg dr. Fauci of hij denkt dat we hiermee het juiste signaal afgeven, dus dat burgers zich moeten houden aan allerlei regels, maar dat illegalen geen enkele regel hoeven op te volgen. “Er is bij de grens ongetwijfeld sprake van een moeilijke situatie,” stamelde de Amerikaanse Van Dissel.

Amerikanen moeten zich houden aan de Covid-19 geboden van dr. Fauci terwijl immigranten, om welke politieke reden dan ook, boven de wet staan, reageerde Natalie Harp van One America News.

Kijk:

[OAN]

4.8 26 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: