Topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich: “We hebben bewijzen dat Corona een misdaad is.”

topadvocaat-dr-reiner-fuellmich:-“we-hebben-bewijzen-dat-corona-een-misdaad-is.”

21-04-21 09:28:00,

De internationale topadvocaat Dr. Reiner Fuellmich heeft in het verleden diverse rechtszaken gewonnen tegen grote bedrijven zoals Shell en de Deutsche Bank, die hij persoonlijk had aangeklaagd wegens grootschalige corruptie. Nu klaagt deze beroemde jurist de Wereldgezondheidsorganisatie en politieke overheden aan, wegens georganiseerde misdaden tegen de mensheid. Samen met ruim honderd wetenschappers, en een grote groep advocaten heeft hij het sluitende bewijs verzameld dat de covid pandemie opgezet spel is. Het doel is om de  wereldeconomie te verwoesten en de mensheid afhankelijk te maken van een kleine groep superrijken. 

Bekijk dit indrukwekkende interview

reiner fuellmich portrait

Dr. Reiner Fuellmich

De advocaat Dr. Reiner Fuellmich onthult schokkende inzichten over de pandemie, en vertelt hoe de schuldigen gestraft zullen worden.

download video

Download deze video en verspreid hem waar je maar kunt. Post hem in social media groepen, plaats hem op je website, upload hem op video platforms, enz.

DEEL DEZE PAGINA

Selecteer en kopieer onderstaande url, en plak hem als een nieuwe post op social media: http://www.stopworldcontrol.com/nl/misdaad

verspreid flyers

Omzeil de censuur en deel duizenden flyers uit in je buurt. Organiseer een leuke actie met je vrienden, om je hele stad te bereiken!

vecht VOOR VRIJHEID

We hebben te maken met multimiljardairs en zelfs triljardairs die de massamedia bezitten en hele regeringen controleren. Steun dit werk aub, zodat we de mensheid kunnen wakker maken en bouwen aan een betere toekomst!

SCHRIJF JE GRATis IN

Zorg dat je op de hoogte blijft van wat er aan de hand is in de wereld. Schrijf je in op de emails van Stop World Control. Je zult levensbelangrijke informatie ontvangen, en inspirerende bemoedigingen die je helpen hoopvol en positief te blijven. 

Lees ook deze belangrijke artikelen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: