Professor gearresteerd na citeren plan van Jacques Attali om wereldbevolking tijdens fake pandemie deels uit te roeien – Xandernieuws

professor-gearresteerd-na-citeren-plan-van-jacques-attali-om-wereldbevolking-tijdens-fake-pandemie-deels-uit-te-roeien-–-xandernieuws

22-04-21 06:02:00,

—————————————————————————————————————————————–

Attali, adviseur van Mitterand en Sarkozy, en mentor van Macron: ‘Ze zullen geloven dat het voor hun eigen bestwil is – De bangen en dommen zullen uit zichzelf het slachthuis ingaan’

—————————————————————————————————————————————–

Een complottheorie volgens de mainstream media, maar wel degelijk al in 1981 opgeschreven in het boek ‘De Toekomst van het Leven’ van de latere eerste directeur van de Europese Ontwikkelingsbank, Jacques Attali. Deze economische adviseur van president Mitterand, die later voorzitter werd van een overheidscomité onder president Sarkozy en mentor werd van de huidige president Macron, schreef letterlijk dat er op zeker moment in de toekomst een grote crisis zal worden gecreëerd – economisch, en/of een pandemie – waarin de mensen een ‘behandeling’ zal worden gepresenteerd die velen van hen het leven zal kosten. ‘We zullen van hen afkomen door hen te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is… Deze dommen zullen zichzelf selecteren, ze zullen uit zichzelf naar het slachthuis gaan.’

Professor Jean-Bernard Fourtillan werd op 20 april opnieuw gearresteerd na het gebruiken van Attali’s citaten. Mogelijk heeft zijn arrestatie te maken met het feit dat hij zei het met het oog op de Holocaust erg vreemd te vinden dat uitgerekend iemand die uit een Joodse familie komt zich een groot pleitbezorger betoonde van het plegen van een ongekende volkerenmoord.

‘Euthanasie op groot deel bevolking; ze zullen geloven dat het voor hun bestwil is’

‘In de toekomst zal er een weg moeten worden gevonden om de bevolking te verminderen,’ schreef Attali. ‘We beginnen met de ouderen, want zodra die ouder dan 60-65 worden, leven ze langer dan ze produceren, en kosten ze de maatschappij enorm veel. Dan de zwakken, gevolgd door de nuttelozen, die niets aan de samenleving bijdragen omdat er steeds meer van hen zullen zijn. Tot slot volgen de stommelingen.’

‘Euthanasie zal op deze groepen worden gericht. Euthanasie zal voor toekomstige samenlevingen in alle gevallen een essentieel instrument zijn. Natuurlijk zullen we niet in staat zijn om mensen te executeren of in kampen te stoppen. We zullen van hen afkomen door hen te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. De bevolking is te groot, en voor het grootste deel nutteloos, en dat is economisch te kostbaar.’

‘De bangen en dommen zullen uit zichzelf het slachthuis ingaan’

‘Ook is het sociaal veel beter dat de menselijke machine tot een abrupt einde komt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: