VK: Vooraanstaand politicus uit pub gegooid wegens steun voor lockdowns – DissidentNL

vk:-vooraanstaand-politicus-uit-pub-gegooid-wegens-steun-voor-lockdowns-–-dissidentnl

22-04-21 02:27:00,

Deze man geeft het goede voorbeeld. Die arrogante volksvijandige politicus probeert eerst om die kroeg om zeep te helpen en verwacht vervolgens dat hij er nog geholpen wordt. Elke winkelier zou dit voorbeeld moeten volgen. Verkoop ze geen eten en drinken meer, geen brandstof, geen kleding, tot ze naakt en uitgehongerd over straat kruipen en om vergiffenis smeken.

De oppositieleider van het Verenigd Koninkrijk is uit een pub gezet nadat de uitbater had verklaard dat “duizenden mensen zijn gestorven omdat u uw werk niet hebt gedaan” door u niet te verzetten tegen de coronamaatregelen, bericht Life Site News.

Sir Keir Starmer, het hoofd van de Labourpartij en van de oppositie, was eergisteren bezig met een bezoek aan plaatselijke winkels in Bath, waaronder The Raven pub. Vergezeld door de kandidaat van Labour voor het burgemeesterschap, Dan Norris, werd Starmer aangeklampt door de cafébaas van The Raven, Rod Humphris.

Keir Starmer is told to leave the Raven. The team ducked inside after a confrontation pic.twitter.com/UujAx8gnbd

— Stephen Sumner (@StephenSumner15) April 19, 2021

Humphris beschreef zichzelf als “ziedend” over Starmer’s steun voor de lockdowns en strenge beperkingen van de conservatieve regering.

“Weet je wat de gemiddelde leeftijd van overlijden met COVID is, volgens het Bureau voor de Statistiek?” vroeg Humphris. “Het is 82 jaar en drie maanden. De gemiddelde leeftijd van overlijden is normaal – 81 jaar.”

Begrijpt u dat we onze economie gesloopt hebben omdat oude mensen sterven?’ vroeg de pub-eigenaar aan Labour-leider Keir Starmer. De laatste keer dat er zoveel doden vielen was in 2008.

Starmer is een consequente en fervente voorstander van lockdowns in het land, en ondanks het feit dat het Verenigd Koninkrijk drie economisch verwoestende nationale lockdowns heeft doorstaan en daartussen voortdurende beperkingen, heeft hij onlangs zijn steun voor de maatregel opnieuw bevestigd.

In een toespraak op LBC radio, zei Starmer dat zijn “standaard standpunt” zou zijn om de regering te steunen in het uitbreiden van de lockdown bevoegdheden.

In de gevallen dat premier Boris Johnson het parlement heeft laten stemmen over de goedkeuring en uitbreiding van de lockdown-restricties, heeft Labour zich onthouden van stemming, wat betekent dat de restricties werden aangenomen dankzij de meerderheid van conservatieve parlementsleden die weigerden van hun eigen partijlijn af te wijken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: