100 years of regeneration – the Multi Wave Oscillator (Docu NL + Eng subs) – Earth Matters

100-years-of-regeneration-–-the-multi-wave-oscillator-(docu-nl-+-eng-subs)-–-earth-matters

23-04-21 07:36:00,

(English below)

KLIK HIER VOOR DE PREMIERE

Maar liefst 3 legendarische uitvinders staan aan de wieg van de Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla, George Lakhovsky en Royal Raymond Rife. De resultaten zijn net zo indrukwekkend als hun uitvinders, maar werden toch niet breed in de samenleving uitgerold. Er zijn tienduizenden mensen genezen van allerlei chronische en dodelijke zieken, ook heeft het apparaat veel gedaan voor topsporters, zangers, kinderen, baby’s, voeding, planten en dieren.

Rond 1920 werkte George Lakhovsky in Parijs en ontwikkelde hij de Multi Wave Oscillator, speciaal om kanker te genezen. Met klinische studies in diverse universiteiten en ziekenhuizen en met medewerking van gerenommeerde professoren werd het in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt in Europa.

Misschien is het belangrijkste aspect van het werk van Lakhovsky wel de aansluiting van cellulaire oscillatie met het trillings-mechanisme van de kosmos. Daarmee wordt regeneratie bereikt en dat gaat nog veel verder dan genezing. Regeneratie betekent de vervanging van onherstelbaar beschadigde of verloren gegane cellen door gelijkwaardige nieuwe. Regeneratie door harmonische geluidstrillingen gebeurt op een volledig natuurlijke manier; onze cellen bestaan immers uit resonantie-(trillings-) frequenties, en worden, doordat ze worden teruggeplaatst in de juiste frequentie, geregenereerd. Dat heeft als bijwerking dat het hele lichaam in alle opzichten beter gaat functioneren.

Earth Matters heeft een volwaardige docu over dit bijzondere apparaat gemaakt. Daarin komen onder meer de ontroerende verhalen van vier mensen naar voren die soms al 40 jaar ervaring hebben met het behandelen van mensen met de Multi Wave Oscillator. Uiteraard worden ook de uitvinders uitgelicht, de werking van het apparaat en is de reden onderzocht waarom het niet breder bekend is. Een ontluisterend en hoopgevend verhaal!

Op zaterdag 17 april om 20.00 uur gaat hij in premiere, je kunt hem hier bekijken (daaronder de trailer)

Als de vertaling niet automatisch start: Kies het wieltje rechtsonder, Ondertiteling, Nederlands
If the subtitles don’t start automatic: Choose the wheel on the video on the right below, Subtitels, English

Mocht je zelf de aanschaf van een Multi Wave Oscillator overwegen, dan krijg je op www.meditecheurope.nl 5% korting met de code: mwodocu.

Trailer:

No fewer than 3 legendary inventors are at the cradle of the Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: