Het lockdown paradigma is aan het instorten – Frontnieuws

het-lockdown-paradigma-is-aan-het-instorten-–-frontnieuws

23-04-21 09:51:00,

Het heeft veel langer geduurd dan nodig was, maar eindelijk lijkt het te gebeuren: het lockdown-paradigma stort in. De tekenen zijn overal om ons heen.

De lockdown-pusher, gouverneur Andrew Cuomo van New York, heeft zijn steun zien kelderen van 71% naar 38%, samen met steeds meer eisen dat hij aftreedt. Ondertussen zijn de peilingen begonnen om gouverneur van Florida en lockdown-tegenstander Ron DeSantis te bevoordelen voor invloed op de Republikeinse partij in de toekomst. Deze opmerkelijke ommekeer in het lot is te danken aan het besef dat de lockdowns een rampzalig beleid waren. DeSantis en de andere anti-lockdown gouverneur, Kristi Noem, zijn de eersten die onverbloemd de waarheid spreken. Door hun eerlijkheid, hebben ze beiden aan geloofwaardigheid gewonnen, schrijft Jeffrey A. Tucker op Aier.org.

Ondertussen eiste afgevaardigde James Jordan (R-OH) in een hoorzitting van het Congres dat Dr. Fauci zou verklaren waarom het gesloten Michigan een slechtere ziekteprevalentie heeft dan het naburige Wisconsin, dat al lang volledig open is. Fauci deed alsof hij de vraag niet kon horen, de grafiek niet kon zien, en die niet begreep. Uiteindelijk zat hij daar zwijgend na een paar banaliteiten over handhavingsverschillen te hebben geuit.

De lockdowners hebben nu te maken met het enorme probleem van Texas. Het is al 6 weken volledig open zonder beperkingen. Gevallen en sterfgevallen daalden dramatisch in dezelfde periode. Fauci heeft geen antwoord. Of vergelijk gesloten Californië met open Florida: vergelijkbare sterftecijfers. We hebben een hele reeks ervaringen in de VS die vergelijkingen mogelijk maken tussen open en gesloten en ziekte-uitkomsten.

Of je zou kunnen kijken naar Taiwan, dat geen strenge regels had voor zijn 23,5 miljoen mensen. Stergevallen door Covid-19 tot nu toe: 11. Zweden, dat open bleef, presteerde beter dan het grootste deel van Europa.

Het probleem is dat de aan- of afwezigheid van lockdowns ten overstaan van het virus totaal niet gecorreleerd lijkt te zijn met een ziekteverloop. AIER heeft 33 casestudies van over de hele wereld verzameld waaruit blijkt dat dit waar is.

Waarom zou dit van belang zijn? Omdat de “wetenschappers” die “lockdowns” aanraadden, heel precies en gericht hadden gesteld dat zij de manier hadden gevonden om het virus onder controle te krijgen en de negatieve gevolgen tot een minimum te beperken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: