Killervirus of killervaccin? Dat is de centrale vraag in de coronadiscussie.

killervirus-of-killervaccin?-dat-is-de-centrale-vraag-in-de-coronadiscussie.

23-04-21 09:57:00,

Gaat het killervirus op grote schaal slachtoffers maken doordat het gemene varianten ontwikkelt? Of zijn het juist de vaccinaties die tot een golf van sterfgevallen zullen leiden, die dan valselijk aan een gemuteerd killervirus toegeschreven worden?

Dit is de vraag waar het coronadebat zich momenteel op toespitst.

Voor de zogenaamde gemene varianten wordt niet alleen door het RIVM, het OMT en aanverwante angstaanjagers gewaarschuwd, maar inmiddels ook door sommige artsen die zich tot nu toe zeer kritisch opstelden tegenover de hele corona-aanpak.

Deze kritische artsen denken dat de vaccinaties het virus in het nauw brengen en dat het dan gevaarlijke varianten zal ontwikkelen die vooral de ongevaccineerden keihard zullen treffen.

Het is dan ook logisch dat zij er met kracht op aandringen om onmiddellijk met vaccineren te stoppen. Onder hen de befaamde Britse arts en auteur Vernon Coleman.

Wankel virusgeloof

De eerstgenoemde groep, zeg maar die van de angstaanjagende vaccineerders, ziet de gevaccineerden niet als de bron van de varianten, maar juist de ongevaccineerden en in potentie ook dieren, want zij beweren dat virussen van dieren op mensen (en omgekeerd) kunnen overspringen en dan een soort turbogevaar kunnen worden.

Beide richtingen staan stevig op de basis van het geloof in de besmettelijkheid en ziekmakendheid van sommige virussen.

Dat deze basis bijzonder wankel is mag, na een jaar coronadiscussie, duidelijk zijn.

Het bestaan van een SARS-COV-2 virus is namelijk nog steeds niet aangetoond. Zie daarvoor wat Jon Rappoport daarover vandaag in zijn blog schreef:

“These researchers create a soup in a dish in a lab. They put toxic chemicals and drugs in the soup. They put monkey and/or human cells in the soup. There is much other genetic material in the brew—including, supposedly, the virus.

The cells, starved of nutrients, and poisoned, begin to die. The researchers then assert THE VIRUS must be doing the killing. Therefore, the virus IS in the soup and it is deadly.

But there is no evidence that the un-isolated virus is in the soup, and there is no evidence it is doing the killing.

On the back of these absurdities, a declaration is made: there is a pandemic, and the cause is a virus, named SARS-CoV-2.

Going even further,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: