Steun uw toetsenbord-crimineel, 28 april in Joure – Interessante Tijden

steun-uw-toetsenbord-crimineel,-28-april-in-joure-–-interessante-tijden

23-04-21 12:34:00,

De Gestapo op bezoek = ‘belediging’

Zojuist belde de agent Chris Boy van het Bureau Assen met de bezorgde vraag of ik komende woensdag 28 april om 11 uur wel aanwezig ben, voor verhoor als verdachte in Joure (Geert Knolweg 69). Voor een nieuwe lijst juridische pesterijen, mij ten laste gelegd. Uiteraard leest het Rutte-regime vol spanning mee met wat Interessante Tijden voor onvertogen woord met U deelt. Gisteren schreef ik dat ik niet met hun justitieshow zal meewerken. Dat zal de aanleiding zijn geweest voor dit telefoontje.

Het alternatieve circuit van Friesland is ook wakker

Kamervragen over mijn gewelddadige aanhouding
We zijn verheugd te horen, dat FvD-Kamerlid Van Houwelingen niet alleen Kamervragen heeft gesteld over de NCTV-laster richting Uitgeverij de Blauwe Tijger (zodat de ING zijn bankrekening opzegde, en tegoeden bevroor). Maar ook hebben ze Kamervragen gesteld over de gewelddadige aanhouding afgelopen week, zie Kamerbrief 2021Z06389
:

Vragen van het lid Van Houwelingen (FvD) aan de minister van Justitie en Veiligheid over vermelding van ‘Uitgeverij de Blauwe Tijger’ in het ‘Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland 53’ van de NCTV en de mogelijke schending van de grondwettelijke vrijheid van drukpers naar aanleiding van de gewelddadige aanhouding van onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker van dezelfde uitgeverij op 14 april 2021 in Warmond

Dank FvD, dat er eindelijk iemand voor ons opkomt. Ik kom met handwonden, gekneusde/gebroken ribben en ogen rood van de pepperspray nog maar net thuis. En dan ligt de volgende reeks juridische pesterij tegen uw gedachtenmisdadiger in de brievenbus. Drie maal belediging en een aanklacht ‘groepsbelediging’, die er later is bij gezocht door de officier van justitie zelf.

Daarvoor moet ik dan 28 april om 11 uur als ‘verdachte’ gehoord worden op het politiebureau te Joure.

Zo hebben we dankzij het telefoontje van Chris Boy alvast wat meer details omtrent de maatschappij-ontwrichtende gedachtenmisdrijven die met mijn toetsenbord zijn bedreven. Ik heb de agent H. Tromp met dienstnummer FRL 03688 beledigd (dat is de ‘verdenking’), die ons als ‘wappies’ bejegende op het Zaailand, en toeblafte dat wij de anderhalve-meter moesten houden, en waarmee geen normaal gesprek mogelijk was.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio

Nazi-vergelijkingen, mag dat ook als je niet van het Rutte-kartel bent?
Diverse getuigen willen hier bevestigen dat dit zo was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: