‘VN Commissie maakt stimuleren abortus en seksualisering van kinderen topprioriteit’ – Xandernieuws

‘vn-commissie-maakt-stimuleren-abortus-en-seksualisering-van-kinderen-topprioriteit’-–-xandernieuws

23-04-21 04:40:00,

In de VS inmiddels letterlijk toegejuicht: jonge meisjes als seks-objecten op het podium van een drag queen show (links). Het past allemaal in het alomvattende streven om het rechter plaatje zoveel mogelijk te voorkomen.

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaanse kinderen worden tot seks-object gemaakt: Video van jonge meisjes die ’s avonds laat meedoen met een ‘drag queen’ show

—————————————————————————————————————————————-

Vandaag is de laatste dag dat er in de Commission on Population and Development (CPD) van de VN onderhandeld wordt over een document waarmee alle landen onder het mom van ‘Covid-19 hulp’ worden gedrongen om gemakkelijker abortussen uit te voeren en meer ‘seks onderwijs’ aan jonge kinderen te geven. Een petitie van CitizenGO die oproept om in ieder geval de gewraakte paragrafen over abortus uit het document te halen, heeft inmiddels zo’n 550.000 handtekeningen gekregen.

Als het document ongewijzigd wordt aangenomen, dan gaat er in het kader van het linksradicale Agenda 2030 programma van de VN veel geld naar het promoten van abortus en seks’onderwijs’ aan kinderen. Tevens wordt de macht van de secretaris-generaal verder vergroot, wat de opmaat is naar een toekomstige wereldregering waaraan alle landen ondergeschikt moeten worden gemaakt.

CitizenGO wijst op de ‘misleidende titel’ boven het document, die spreekt over ‘voedselzekerheid, voeding en duurzame ontwikkeling.’ Die ontwikkeling blijkt echter amper gericht te zijn op het verlenen van voedselhulp en ontwikkeling van de landbouw, maar vooral op ‘de rechten van vrouwen en meisjes’ en het elimineren van allerlei vormen van ‘discriminatie’ en ‘gender gebaseerd geweld’.

Het ‘recht’ om zo snel en eenvoudig mogelijk van een baby af te komen

Dat klinkt allemaal mooi, de rechten van vrouwen en meisjes, maar de focus van de VN ligt vrijwel uitsluitend bij seksuele- en voorplantings’rechten’, die zouden bijdragen aan voedselzekerheid. Het kromme idee erachter lijkt te zijn dat als meisjes nu maar zo snel mogelijk seksueel ‘bevrijd’ wordenvan hun heteroseksuele ‘programma’, ze vanzelf minder kinderen krijgen en er ‘dus’ minder voedsel nodig is. En mochten ze dan met zoiets ongewenst als een baby dreigen te worden opgescheept, dan moeten ze het ‘recht’ krijgen om daar zo snel en eenvoudig mogelijk vanaf te komen.

Een eerdere petitie was gericht op de jaarlijkse Commission on the Status of Women (CSW),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: