Waarom wordt hier niet ingegrepen? Is er sprake van een Moordcomplot? – CommonSenseTV

waarom-wordt-hier-niet-ingegrepen?-is-er-sprake-van-een-moordcomplot?-–-commonsensetv

23-04-21 04:28:00,

¨Moord is het opzettelijk en met voorbedachten rade iemand van het leven beroven. Voorbedachte rade of voorbedachtheid is wanneer een persoon, voordat hij een strafbaar feit pleegde, de gelegenheid had om zich over dit strafbaar feit te bezinnen, maar dit vervolgens toch pleegde.

De wetgever heeft ervoor gekozen het begrip niet te definiëren. Er wordt aangenomen dat de voorbedachten rade aanwezig is wanneer de beslissing voorafgaand genomen is, ze overwogen werd en ze definitief werd. De voorbedachtheid is een (persoonlijke) verzwarende omstandigheid.¨

Eén dosis €1,66 Ivermectine was voldoende om de 81-jarige John Swanson van de beademing te krijgen. Johns vrouw Sandra kon het niet geloven. Zijn verhaal lijkt opmerkelijk veel op andere gevallen van patiënten die op weg waren met geavanceerde COVID-19, maar die werden gered toen Ivermectine werd toegevoegd.

Ralph Lorigo is de advocaat die nu drie gerechtelijke bevelen heeft gewonnen waardoor ziekenhuizen in New York worden gedwongen Ivermectine toe te dienen aan stervende patiënten. Ongelooflijk genoeg vochten deze drie ziekenhuizen en hun advocaten tegen de patiënten, met het argument dat ze niet het recht hadden om het medicijn te krijgen ondanks een geldig recept van hun artsen. In wezen was het argument dat ze niet het recht hadden om een ​​mogelijk levensreddend medicijn te proberen.

In elk van de drie gevallen kozen de rechters van het Hooggerechtshof van de staat New York de kant van de patiënt, en in elk van de drie gevallen herstelden de patiënten bijna wonderbaarlijk nadat de Ivermectine was toegediend. In alle gevallen bevonden deze patiënten zich op de Intensive Care met beademingsapparatuur, konden ze niet zelfstandig ademen, en algemeen, nadat het medicijn was gegeven, verbeterden ze snel en konden ze zelfstandig ademen.

Ralph Lorigo Spot (:30) on Vimeo

let op! bovenstaande afb. is geen filmpje 😉

Judith Smentkiewicz haalde in januari landelijk nieuws toen haar familie Lorigo inhuurde nadat het ziekenhuis een vierde dosis Ivermectine had geweigerd. De zoon en dochter van Smentkiewicz noemden Ivermectin in gerechtelijke documenten een “wondermiddel”. Advocaat Lorigo en zijn compagnon Jon F. Minear rapporteerden: “Deze dame lag aan een beademing, letterlijk op haar sterfbed, voordat ze dit medicijn kreeg. Wat ons betreft heeft het bevel van de rechter het leven van deze vrouw gered. “

De familie van Glenna “Sue” Dickinson zag toevallig een krantenartikel van Judith’s opmerkelijke verhaal,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: