Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden” – Frontnieuws

big-pharma-klokkenluider:-“97%-van-de-corona-vaccin-ontvangers-zullen-onvruchtbaar-worden”-–-frontnieuws

24-04-21 01:47:00,

Merk op dat zowel de man die verslag doet in de video, Ben Fellows, als David Knight, die de video aan ons presenteert, een zekere mate van scepsis tonen over de beweringen. De strategie van Ben Fellows zal zijn om toegang te krijgen tot het vaccin en de proeven, zodat de vaccins onafhankelijk in het laboratorium kunnen worden getest (zie hieronder).

Ben Fellows is afkomstig van de groep www.govote.org.uk en brengt verslag uit over informatie die hij heeft ontvangen van een klokkenluider van GlaxoSmithKline over wat wordt verondersteld enkele van de ingrediënten te zijn van het vaccin (of een van de vaccins) dat momenteel wordt getest.

Algemeen: de GSK-insider gelooft dat bepaalde geslachtsspecifieke antigenen in de vaccins schadelijk zullen zijn voor de menselijke vruchtbaarheid.

Wie leidt de proef met het vaccin en met wie werkt hij samen? Dr. Andrew Preston van het Milner Centre for Evolution aan de Bath University (zie zijn pagina) leidt de proef. Hij heeft een subsidie van 28 miljoen pond gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Zijn medewerkers zijn: Dr. Eric Harvill van Penn State U., die een subsidie van 10 miljoen pond kreeg van de onvermijdelijke Bill Gates; Dr. Ernst van U. of Baltimore kreeg 7 miljoen pond (2,9 van Bill Gates; de rest van NIAID, geleid door Fauci); Dr. Caroline Colijn – 14,5 miljoen; Drs. Philippe Dehottay en Philippe Goffin. En Preston werkt met GSK Biologicals, dat in België de grootste vaccinproduktiefaciliteit ter wereld heeft. Zij produceren 2 miljoen doses van meer dan 30 vaccins per dag.

De ingewijde heeft informatie gestuurd waarin wordt beweerd dat het vaccin al is gemaakt en verschillende antigenen bevat en een “mengsel van chemicaliën”, waarvan sommige schadelijk kunnen zijn. Dit zijn de beweringen die gedaan worden over de ingrediënten:

  1. Anti-hCG antigeen: dit veroorzaakt steriliteit bij vrouwen (lezers zouden deze link uit 1992 nuttig kunnen vinden: Anti-hCG Vaccines Are in Clinical Trials. Hieruit blijkt dat anti-hCG-vaccins anticonceptievaccins voor vrouwen zijn).
  2. Dit antigeen wordt ook gecombineerd met OLH en 37 aminozuur carboxy terminal peptiden, bekend als CTP. Het principe van dit anti-hCG-antigeen is antilichamen te produceren die zich met hCG verbinden om het inactief te maken. Van de 63 vrouwen die door GSK met het anti-hCG-antigeen werden getest,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: