Miljarden voor Big-Pharma! Burgers betalen voor het experimentele vaccin dat hen kan schaden of zelfs doden en hebben geen mogelijkheid om ertegen in beroep te gaan – Frontnieuws

miljarden-voor-big-pharma!-burgers-betalen-voor-het-experimentele-vaccin-dat-hen-kan-schaden-of-zelfs-doden-en-hebben-geen-mogelijkheid-om-ertegen-in-beroep-te-gaan-–-frontnieuws

24-04-21 01:44:00,

“Honderden miljoenen mensen hebben een injectie genomen waarmee een bio-reactieve “gentherapie” molecule in hun lichaam kan worden geïnjecteerd, vanwege angst, onwetendheid en de weigering om te overwegen dat de mensen die dit promoten … bijbedoelingen hebben.” – Edward Curtin, april 2021

In feite staan wij EU-burgers toe dat dit farmaceutisch conglomeraat ons injecteert met een “dodelijk vaccin” vanwege de niet aflatende angstcampagne van een gewetenloze “elite”, uit nalatige onwetendheid of onbegrijpelijke goede trouw jegens Big Pharma. Dit is vergelijkbaar met de oude drank van de giftige “gevlekte scheerling” die in de 5e en 4e eeuw v. Chr. in Athene werd gebruikt bij executies en vrijwillige zelfmoorden.

Dit is het grootste vaccinatieproject in de wereldgeschiedenis, dat gepaard gaat met het opleggen van een duivelse “tijdlijn” aan de bevolking van de Europese Unie, bestaande uit steeds terugkerende mRNA-inentingen gedurende “de komende twee jaar en daarna”.

Het hele proces zal gepaard gaan met een meedogenloze angstcampagne en het ingebedde ID-vaccinpaspoort, dat nauwelijks een paar weken voor de aankondiging van de EU door het Europees Parlement is goedgekeurd.

Het digitale EU-vaccinpaspoort dat door Pfizer BioNTech zal worden geïmplementeerd, maakt deel uit van het beruchte ID2020-project dat wordt gesponsord door Bill GatesGlobal Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) “dat gegeneraliseerde vaccinatie gebruikt als een platform voor digitale identiteit”.

Als dit EU-contract met Pfizer, dat tot 2023 loopt, volgens plan wordt uitgevoerd, zou iedere persoon in de Europese Unie in twee jaar tijd (2021-2023) vier keer worden gevaccineerd.

En vergeet niet dat op het moment van schrijven het mRNA-vaccin van Pfizer (evenals dat van zijn concurrenten, waaronder Astrazeneka, Moderna en J&J) wettelijk wordt gecategoriseerd (in de VS) als “niet-goedgekeurde” en “experimentele producten”. Het zijn illegale geneesmiddelen.

Een multi-miljard dollar winst voor Pfizer BioNTech

Samenvallend met de historische beslissing van de EU van 14 april 2021, heeft Pfizer aangekondigd dat de prijs van zijn vaccin is verhoogd tot 19,50 euro per dosis.

Ondertussen heeft Pfizer zijn wereldmarkt uitgebreid, grotendeels ten nadele van zijn concurrenten.

Een contract om de VS tot 600 miljoen doses te leveren,

  • Brazilië, ongeveer 100 miljoen,
  • Zuid-Afrika, 20 miljoen doses,
  • Filippijnen, 40 miljoen,
  • enz.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: