Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen – Frontnieuws

borstgevoede-baby-overlijdt-na-een-vergiftiging-door-moeder-die-pfizer-covid-vaccin-had-genomen-–-frontnieuws

25-04-21 12:59:00,

Een vijf maanden oude baby is op tragische wijze overleden nadat deze binnen enkele uren ernstig ziek was geworden na de inname door zijn moeder van een dosis van het experimentele Pfizer/BioNTech Covid-vaccin.

Het incident werd op 4 april aan het Vaccine Adverse Event Recording System (Amerikaanse nationaal gezondheidsautoriteit voor de veiligheid van vaccins) gemeld door de arts die slechts een paar weken eerder had geprobeerd het leven van de baby te redden.

Klik voor groot.

Het rapport (dat hier kan worden gelezen, met VAERS ID – 1166062) vermeldt dat de moeder van de baby op 17 maart een tweede dosis van de Pfizer-injectie had gekregen terwijl zij op haar werk was. Maar de volgende dag kreeg haar vijf maanden oude baby, die borstvoeding kreeg, uitslag en was ontroostbaar. De baby weigerde te eten en kreeg koorts.

De arts die het rapport opstelde, beschrijft hoe de moeder het uiterst zieke kind naar de plaatselijke spoedafdeling bracht waar onderzoeken werden verricht. Er werd ontdekt dat de baby verhoogde leverenzymen had. Het kind bleef in het ziekenhuis voor behandeling, maar ging tragisch achteruit en overleed slechts twee dagen later, op 20 maart 2021, bericht de Dailyexpose.co.uk.

De baby had geen bekende allergieën, geboorteafwijkingen, handicaps of reeds bestaande aandoeningen, en was niet blootgesteld aan iets anders dan het Pfizer-vaccin via de moedermelk.

Het rapport vermeldt ook verschillende andere aandoeningen die zich ontwikkelden voorafgaand aan de tragische dood van het kind, bovenop de verhoogde leverenzymen zoals beschreven in het verslag van de arts. Verhoogde leverenzymen wijzen op ontsteking of beschadiging van levercellen, en kunnen worden veroorzaakt door alcohol- of drugsmisbruik.

De vijf maanden oude baby ontwikkelde ook trombotische trombocytopenische purpura. Dit is een aandoening waarbij bloedstolsels ontstaan in kleine bloedvaten in het lichaam. Dit resulteert op zijn beurt in een laag aantal bloedplaatjes en weinig rode bloedcellen door de afbraak daarvan. Dit veroorzaakt dan vaak nier-, hart- en hersendisfuncties. Dit is precies de aandoening waarvan is aangetoond dat zij wordt veroorzaakt door het AstraZeneca virale vector ‘vaccin’.

Er zijn geen tests uitgevoerd om te bevestigen of de experimentele Covid-19 ‘vaccins’ al dan niet veilig zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap of de borstvoeding.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: