“Neurenberg 2” – Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor – Frontnieuws

“neurenberg-2”-–-rechtskundige-fuellmich-bereidt-de-grootste-collectieve-rechtszaak-in-de-geschiedenis-voor-–-frontnieuws

25-04-21 08:28:00, Executie Ceausescu’s Dr. Reiner Fuellmich is een van de machtigste juristen in Duitsland en Europa. Hij heeft advocatenkantoren in Duitsland, de VS en Canada. In december 2020 lanceerde hij een grote juridische aanval tegen Merkel’s Corona-dictatuur. De verklaring van de Fuellmich Advocaten Consortium bewijst: De regering en Merkel hebben ons voorgelogen over Corona in een mate die voorheen ondenkbaar werd geacht. Zijn eerste rechtszaak ging rechtstreeks tegen Prof. Drosten, de man die Merkel koos voor de Corona-leugen en het opsluitingsbeleid dat de mensenrechten schendt. Drosten heeft in het verleden al de aandacht getrokken als valse profeet met de Mexicaanse griep. Hij voorspelde honderdduizenden, zo niet miljoenen doden. Niets van dat alles is uitgekomen. Behalve dat degenen die zich lieten vaccineren tegen de Mexicaanse griep vanaf dat moment last kregen van narcolepsie. In zijn rechtszaak tegen Drosten, schreef Fuellmich: Alle actoren die besnoeiingen in het openbare leven hebben bevorderd, uitgevoerd en afgedwongen, hebben duizenden levens op hun geweten, ook u, Prof. Drosten.

Ondertussen groeit de oppositie tegen de dictatuur van Corona sneller dan de maatregelen die criminele regimes over de hele wereld nemen tegen een virus dat volgens zelfs de WHO en het RKI niet erger is gebleken dan eerdere griepgolven, schrijft Michael Mannheimer. Steeds meer mensen beseffen dat de lockdowns niets te maken hebben met een virale dreiging die volgens duizenden vooraanstaande virologen en epidemiologen, waaronder Nobelprijswinnaars voor scheikunde en geneeskunde, in de eerste plaats nooit heeft bestaan. Zelfs delen van de politie hebben partij gekozen en weigeren geweld te blijven gebruiken tegen vreedzame demonstranten. Indrukwekkend is de volgende korte video, waarin Franse politieagenten laten zien dat zij niet zullen doorgaan met het uitvoeren van de bevelen van een misdadig beleid tegen de bevolking:

Franse politie demonstreert dat ze niet langer deelneemt aan lockdowns. Bron: Telegram

De politiek laat zich door geen enkel argument beïnvloeden en geen van de honderden tegenbewijzen maakt indruk

Merkel, Macron, Kurz, Soros en Gates hebben haat, tweedracht en veroordeling gezaaid onder hun bevolking en hun ooit democratische staten veranderd in politiestaten. Alle eerdere demonstraties, persoonlijke brieven aan politici, alle petities die door honderdduizenden mensen zijn ondertekend, hebben één ding gemeen: ze hebben geen enkel succes gehad. Politici zijn niet geïnteresseerd in wat hun mensen beweegt. Integendeel: zij knuppelen elk verzet neer, zoals men dat alleen van dictaturen kent.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: