Stop het misbruik van mRNA-technologie!

stop-het-misbruik-van-mrna-technologie!

25-04-21 09:47:00,

Stop het misbruik van mRNA-technologie!

25.04.2021 | www.kla.tv/18582

Stop het misbruik van mRNA technologie! In zijn boek “Biedermann und die Brandstifter” (Biedermann en de brandstichters) beschrijft Max Frisch een burger, Biedermann genaamd, die twee brandstichters in zijn huis opneemt, hoewel zij van meet af aan duidelijk maken dat zij het in brand zullen steken. Max Frisch overdrijft hier opzettelijk een typisch menselijke zwakheid, namelijk niet voldoende luisteren, nadenken en niet de gepaste voorzorgsmaatregelen nemen – met andere woorden: tragische gemakzucht en verkeerde zelfinschatting. Maar het is juist deze zwakte waarvan kwaadaardige kerels, “brandstichters”, profiteren. Overdrijft Max Frisch? De mRNA-technologie die door de farmaceutische industrie wordt aangeprezen als een waar wonderwapen, wordt reeds gebruikt in geneesmiddelen en vaccins. Maar ze komt niet alleen. Ze is verbonden met andere, tot nu toe weinig bekende nieuwe technologieën die mensen niet alleen lichamelijk kunnen veranderen. Nee, zij zijn in staat binnen te dringen tot het binnenste heiligdom van de mens: zijn genen en zijn bewustzijn. Met behulp van genetische manipulatie en nanotechnologie kunnen genen – d.w.z. DNA en mRNA – [1] ook in zenuwen en hersencellen worden binnengeloodst. Deze methoden zijn in staat emoties en gedrag te veranderen, bijvoorbeeld door neuronen te veranderen en kunstmatig buitengewone neurotransmitters, d.w.z. boodschappers voor de hersenen, te maken [2]. Daar komen bovendien nog CRISPR bij [4], de zogenaamde genetische schaar en computer herseninterfaces, kortweg BCI’s [5], die de mens in de toekomst bijna willekeurig veranderbaar moeten maken. Deze verstrekkende veranderingen van het natuurlijke mens-zijn door deze technologieën wordt transhumanisme genoemd: “De mens is niet langer de mens, zoals door God geschapen, echter “verbeterd en verrijkt, maar nog fundamenteel menselijk”, zoals het in het World Economic Forum, WEF [6], wordt verwoord. Kort en goed, de mensheid zal eindelijk dat worden aangeboden waar velen vurig naar hebben verlangd: Elke vorm van zelfoptimalisatie moet ook voor privégebruik beschikbaar worden gesteld [3]. Dit klinkt – toegegeven – in eerste instantie als slechte sciencefiction – als deze ontwikkelingen niet voor iedereen waren in te kijken, zoals in de gegeven bronnen. Een blik op de websites van het WEF, DARPA (het onderzoeksinstituut van het Amerikaanse leger) en verschillende farmaceutische bedrijven laat ook de oren spitsen. Er staat bijvoorbeeld bij Moderna – een toonaangevend farmaceutisch bedrijf – [7]: “Wij hebben het brede potentieel van de mRNA-wetenschap doorzien, en een mRNA-technologieplatform ontwikkeld dat gelijkaardig functioneert als een besturingssysteem op een computer.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: