Ziekenhuisdirecteur: ‘Ik ben niet gevaccineerd en vraag me af of het voor mij wel nodig is’

ziekenhuisdirecteur:-‘ik-ben-niet-gevaccineerd-en-vraag-me-af-of-het-voor-mij-wel-nodig-is’

25-04-21 09:08:00,

Homepagina » Mens en Dier » Ziekenhuisdirecteur: ‘Ik ben niet gevaccineerd en vraag me af of het voor mij wel nodig is’

Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

in Mens en Dier 25 april 2021 06:00

Eerder deze maand was Kjeld Aij, directeur locatie Dijkzigt van het Erasmus MC, te gast aan tafel bij De Nieuwe Wereld. Hij onthulde tijdens het gesprek dat hij zelf niet gevaccineerd is tegen corona.

Op de vraag of hij zich nog wel laat vaccineren, antwoordde hij: “Als je een gezonde leefstijl hebt, zorgt dat je goed in je vitaminen zit, zorgt dat je je beweging pakt, kun je ook ziek worden en weer gezond worden. Dat zien we natuurlijk ook veel gebeuren.”

“De vraag die ik mijzelf stel, is: gaat het vaccin mij helpen om minder ziek te worden. Ik ben toch wel opgevoed met de natuurlijke afweer. Ik realiseer me heel goed dat het uitmaakt in welke leeftijdsfase je zit. […] Ik voel dat ik nog in de kracht van mijn leven zit,” zei Aij.

Lef

“Ik weet niet zeker of dat vaccin voor mij nodig is,” benadrukte de ziekenhuisdirecteur. Presentator Paul van Liempt reageerde: “Ik vind het van lef getuigen om dat te zeggen in deze positie.”

“Wel of niet vaccineren, wil ik eigenlijk weghouden uit de discussie goed of fout,” voegde Aij toe.

Vanaf 30:00:4.8 36 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
corona Erasmus MC vaccin vaccineren

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: