Aantal staten VS zonder Corona-regels stijgt – EnerzijdsAnderzijds

aantal-staten-vs-zonder-corona-regels-stijgt-–-enerzijdsanderzijds

26-04-21 12:51:00,

De Verenigde Staten zijn een federale staat en dat betekent dat elke staat op veel terreinen haar eigen beleid kan bepalen.
Het beeld dat de VS een nationale maskerplicht kent, vergezeld van andere beperkende maatregelen, is verre van juist. Steeds meer staten heffen delen van de maatregelen op. Een aantal staten zoals Florida en Texas stoppen er helemaal mee.

De gouveneur van Florida Ron DeSantis laat zich inmiddels trots zien in de grootste foodhal van Florida. Volgens de conservatieve website Breitbart loopt het aantal Corona-gevallen in deze open staten steeds verder terug. Het zijn vooral de republikeinse staten die de Corona-beperkingen in hoog tempo beëindigen.

Zie ook US Freedom Reclamaton Project en NBC News.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: