Duitsland en Oostenrijk voeren Corona apartheid in naar Israëlisch model – DissidentNL

duitsland-en-oostenrijk-voeren-corona-apartheid-in-naar-israelisch-model-–-dissidentnl

26-04-21 06:21:00,

Een paar weken geleden werden ze nog beschouwd als heiligschennis: privileges voor gevaccineerden. Vandaag zou daarover kunnen worden beslist door het overleg tussen de Duitse federale overheid en de bondsstaten. Een ontwerp dienaangaande is reeds ingediend. De goedkeuring komt van de CDU maar ook van de FDP en de Groenen.

In de aanloop naar het overleg tussen de deelstaten van vandaag – door de Tagesschau de Vaccinatietop genoemd – gaan er steeds meer stemmen op uit de politiek om de beperkingen op de grondrechten van gevaccineerden op te heffen, meldt RT.de. Het debat over voorrechten voor gevaccineerde burgers, dat al weken aan de gang is, nadert een climax en een mogelijke beslissing. Naast de kwestie van de vrijheden voor gevaccineerden zal in het federaal-statelijk overleg ook worden gesproken over een digitaal vaccinatiebewijs.

Volgens een bericht van de Tagesschau heeft het Bondsministerie van Justitie reeds een kernpuntennota ingediend met voorstellen voor mogelijke versoepelingen voor gevaccineerde en herstelde personen. Dit zal het centrale discussiepunt zijn op de vaccinatietop van vandaag. Op grond hiervan zouden gevaccineerde en herstelde personen vrijstelling moeten krijgen van avondklok, contacten of zelfs reizen. Minder ingrijpende beschermingsmaatregelen”, zoals de afstandsbeperking en het dragen van maskers, kunnen echter van toepassing blijven op gevaccineerde, herstelde en geteste personen.

“Nieuwe normaliteit” is dictatuur

De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz (ÖVP), vriend van Klaus Schwab en Bill Gates en een zekere George Soros, heeft de afgelopen maanden geen geheim gemaakt van zijn plannen om een corona apartheidsmodel naar het voorbeeld van Israël in te voeren. Keer op keer bezocht hij de Israëlische premier Benjamin Netanyahu om tips te krijgen over inentingen en de groene vaccinatiekaart. En nu is de implementatie een uitgemaakte zaak, meldt UME. Eind mei zal Oostenrijk verdeeld zijn in een maatschappij van twee klassen: zij die privileges hebben dankzij de vaccinatie en zij die geen privileges hebben, de rechteloze “ongevaccineerden”.

De “nieuwe normaliteit” waarop Kurz en zijn partijnoten herhaaldelijk de nadruk hebben gelegd, blijkt nu een onhandige dictatuur met een apartheidssysteem te zijn. Scherpe kritiek komt van de oppositiepartij FPÖ. Het ziet geen tekenen van normaliteit of zelfs van het herwinnen van vrijheden. Integendeel, partijvoorzitter Herbert Kickl benadrukt dat FFP2-maskers nog steeds verplicht zijn, testen verplicht is of een combinatie van beide.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: