Pastoor weer geconfronteerd met Coronapolitie, schopt de “Gestapo” wederom zijn kerk uit – Frontnieuws

pastoor-weer-geconfronteerd-met-coronapolitie,-schopt-de-“gestapo”-wederom-zijn-kerk-uit-–-frontnieuws

26-04-21 03:12:00, Pastoor Artur Pawlowski ging eerder deze maand viraal omdat hij een gezondheidsinspecteur en politie uit zijn kerk in Alberta, Canada had geschopt. Hij schreeuwde hen (de inmiddels befaamde woorden) toe: “Weg uit dit gebouw, nazi’s! De Gestapo is hier niet toegestaan! Eruit, Nazi! Eruit! Nazi’s zijn hier niet welkom! Kom hier niet meer terug, Nazi psychopaten”! Pawlowski, die wereldwijd bekend werd als de “Poolse pastoor”, schopte opnieuw een gezondheidsinspecteur en een meute politieagenten naar buiten toen ze zaterdag naar zijn kerk kwamen om hem te confronteren over Covid-19 beperkingen. En ze deden het weer! Vandaag viel de Gestapo onze kerk weer aan. De geschiedenis herhaalt zich voor onze ogen! Weer een trieste dag voor Vrijheid en democratie!, schrijft Pawlowski op Twitter over de nieuwste intimidatie door Canadese autoriteiten.

Pawlowski deelt een video van de gespannen confrontatie met de wetshandhaving in Canada waar hij opnieuw zijn mannetje stond. De inspecteur van volksgezondheid overhandigt Pawlowski een gerechtelijk bevel dat hen volgens haar toegang geeft tot de kerk, maar hij antwoordt onmiddellijk.

Ik ben niet echt geïnteresseerd in wat u te zeggen hebt. Ik werk niet samen met de Gestapo, Ik praat niet met Nazi’s. Jullie kwamen in jullie uniformen als schurken. Dat is wat jullie zijn. Bruinhemden van Adolf Hitler. Jullie zijn Nazi Gestapo, communisten, fascisten. Ik werk niet samen met Nazi’s. Praat met mijn advocaat. Jullie zijn hier niet toegestaan, jullie zijn hier niet welkom, en ik ga niet samenwerken met Gestapo’s zoals jullie, oké? Is dat eerlijk genoeg voor u? Ziet u, dit is wat de Gestapo doet. Jullie komen naar de gebedsplaats om te intimideren en te treiteren, zegt de Poolse pastoor.

Dan deelt Pawlowski de gezondheidsinspecteur mee dat ze een afspraak kunnen maken voor een andere dag wanneer er geen kerkdiensten zijn.

De Poolse pastoor lanceert dan een luide tirade, en bestempelt de politie als “Gestapo” opnieuw zoals hij deed in het eerste incident dat werd opgenomen op video en miljoenen views oogstte op social media websites.

Jullie zijn ziek, dat is wat jullie zijn!, schreeuwt Pawlowski tegen de politie, die hij beschrijft als goddeloze slechte mensen. En met recht veranderen jullie je uniformen in zwart, want jullie gedragen je precies als de Gestapo van vroeger. Als de Canadezen niet opstaan, als ze niet tot bezinning komen nu het nog kan,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: