The Trueman Show #15 met Wybren van Haga | Jorn Luka

the-trueman-show-#15-met-wybren-van-haga-|-jorn-luka

26-04-21 02:10:00, The Trueman Show #15 met Wybren van Haga Welkom bij deze extra verkiezingsaflevering van The Trueman Show. Voor deze 15e aflevering ben ik afgereisd naar Haarlem naar het kantoor van Wybren van Haga.
Wybren is Tweede Kamerlid en verkiesbaar als nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie. …Het afgelopen jaar heeft hij zich onsterfelijk gemaakt bij de Nederlander die tegen de coronamaatregelen is en staat voor een vrije samenleving. Keer op keer kwam hij met feiten op tafel en ging hij met open vizier het debat aan met de verschillende politici en leden van het OMT. Tot ergernis toe van de ministers in kwestie. We hebben gesproken over hoe hij het afgelopen jaar heeft ervaren, de aankomende verkiezingen en of deze eerlijk zullen verlopen, de absurditeit van de maatregelen, zijn tijd bij de VVD, de rol van de media en nog veel meer.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: