The Trueman Show #19 met Karel van Wolferen | Jorn Luka

the-trueman-show-#19-met-karel-van-wolferen-|-jorn-luka

26-04-21 02:10:00, Voor deze 19e aflevering ben ik naar Ouderkerk aan de Amstel gereden, naar de prachtige oude boerderij van Karel van Wolferen. … Al vanaf de eerste podcast staat hij hoog op mijn lijstje en nu is het EINDELIJK gelukt. Ontzettend blij mee. Voor de mensen die Karel nog niet kennen: Hij is journalist (en wel de beste die Nederland rijk is in mijn ogen), schrijver, emeritus-hoogleraar en hoofdredacteur van Gezond Verstand.

We spraken over wat echte journalistiek nou is, zijn verleden als correspondent in Azië, 9/11, MH17, de huidige tijd en waar dit alles heen gaat, internationale machten, de agenda’s, een hoop rondom het virus en nog veel meer. Een hoop hele gevoelige onderwerpen en ik ben dus ook benieuwd hoe lang dit op YT zal blijven staan. Gelukkig staat alles als back-up op de website. Wat mij betreft is dit een van de belangrijkste gesprekken die ik tot nu toe heb opgenomen omdat er zoveel in zit en Karel echt een autoriteit is. Zoals je merkt tijdens het gesprek heb ik ook niet veel in te brengen gehad, maar dat is helemaal prima als je tegenover een man zit die zoveel kennis bezit en al zo lang zoveel onderzoekt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: