Definitief, onweerlegbaar bewijs dat de Covid-19 Pandemie nooit heeft bestaan – Frontnieuws

definitief,-onweerlegbaar-bewijs-dat-de-covid-19-pandemie-nooit-heeft-bestaan-–-frontnieuws

27-04-21 09:23:00,

Ik ben moe van de leugens en misvattingen die zijn verspreid over Covid-19 gedurende de laatste twaalf maanden. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal manieren waarop politici en journalisten hebben geprobeerd om het publiek te misleiden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Een van de roestigste leugens is dat het aantal mensen dat vorig jaar in het VK stierf veel groter was dan normaal – als gevolg van Covid-19.

Een ziekenhuisadviseur die ik een paar dagen geleden sprak, hield vol dat het hogere sterftecijfer bewees hoe dodelijk Covid-19 werkelijk is.

Hij had het natuurlijk mis.

Zelfs als het aantal sterfgevallen hoger was dan normaal, betekent dat niet dat de sterfgevallen door het Coronavirus zijn veroorzaakt. Velen waren een gevolg van de lockdowns en het aantal sterfgevallen aan onbehandelde kanker, hartkwalen enzovoorts.

Maar artsen en journalisten schijnen de leugens te willen geloven omdat die beter verteerbaar zijn dan de waarheid.

Laten we dus eens een harde blik werpen op de officiële statistieken die bewijzen dat de hele Covid-19 pandemie een hoax is.

Ten eerste, het totale aantal doden.

Het Britse Office for National Statistics meldt dat het sterftecijfer per 100.000 inwoners 1.016 bedroeg in 2020.

En dat is niet ongewoon.

Twintig jaar geleden, in het jaar 2000, was het ruwe sterftecijfer per 100.000 bijvoorbeeld 1031,60. De sterftecijfers variëren van jaar tot jaar en ik denk dat ze de komende jaren zullen stijgen door de sluiting van ziekenhuisafdelingen en het feit dat 4,7 miljoen Britten op wachtlijsten staan en dat velen van hen meer dan een jaar op behandeling zullen moeten wachten.

Maar uit de gegevens blijkt niet alleen dat het sterftecijfer in 2020 niet uitzonderlijk was, maar ook dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 ongeveer gelijk was aan het sterftecijfer als gevolg van griep. Uit de cijfers van de regering zelf blijkt ook dat de NHS-ziekenhuizen niet hectischer, overbevolkter of drukker dan ooit zijn geweest. Sterker nog, uit de cijfers blijkt dat het in de ziekenhuizen rustiger is geweest dan gewoonlijk. Ik heb al deze cijfers al vele malen aangehaald. Het personeel had alle tijd om vrolijke dansvideo’s te maken.

Ik wijs er al sinds maart 2020 op dat de regering officieel het bewijs kreeg dat het Coronavirus niet dodelijker was dan de griep.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: