Deze strijd vraagt om een mentale 180° bocht – CommonSenseTV

deze-strijd-vraagt-om-een-mentale-180°-bocht-–-commonsensetv

27-04-21 08:54:00, We vechten tegen onszelf !

Manipulation Techniques: How to understand and influence people using Mind  Control, Subliminal Persuasion, Self Discipline, NLP and Body Language. 101  ... Dark Psychology Secrets (English Edition) eBook: Moore, David Cliff:  Amazon.nl: Kindle

Steeds opnieuw worden we in een positie gezet waarin wij ¨zelf omschreven wakkere¨ met onszelf de strijd weer aangaan. Maar zijn we wel zo wakker als we denken te zijn?

Wat ik hiermee wil zeggen is dit:

Voorbeeld: De cijfers en de berichtgeving over het aantal doden van het ¨corona virus¨ zijn gewoonweg niet correct en is op vele manieren al bewezen en uitgelegd.

Op het moment dat dit  afgedaan wordt als ¨fake news¨ door ¨wappies¨ gebracht, gaan diezelfde wappies opnieuw aan het werk om nogmaals hun bewijs te bewijzen, met bijbehorende frustratie en gevolgen naar omgeving van dien. Telkens weer, de mondkappen, de volle ic´s, de sterftecijfers, het vaccin, etc, etc.

En wist U trouwens dat deze benaming ¨wappie¨ ook niet zomaar gekozen is?

¨Wappie is een begrip dat ontstaan is in het Nederlands taalgebruik in de jaren negentig van de twintigste eeuw. Het geeft een zonderlinge geestesgesteldheid aan waarbij men de weg kwijt is geraakt, of een zonderling persoon, een dwaalgeest of “gekkie”. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wappie#:~:text=Wappie%20is%20een%20begrip%20dat,een%20dwaalgeest%20of%20%22gekkie%22.

Daarbij wordt het bewijsmateriaal aangevoerd door en van deze ¨wappies¨ telkens weer gewist. (van niet alleen social media, maar compleet van het internet)

Echter wordt er door de ontkenners opnieuw dezelfde riedel uitgebraakt en met nietszeggende cijfers gezwaaid. Thats It!

We zagen dit o.a. ook toen rutte door Wybren van Haga aangesproken werd op het politiegeweld bij demonstraties.

video

¨Ik waarschuw voor het baseren en een oordeel vormen op basis van dit soort filmpjes¨

Thats it!

En weer wordt de bal door enkel een ontkenning van feiten terug bij van Haga (bij ons) gelegd.

Niet Nederlands Minister President ruf(t)te Logica !

En wij allen pikken dit? De weg naar Den Haag staat gewoon met borden aangegeven mensen! mark ruf(t)te heeft het opnieuw geflikt. Voor de vierde keer op rij komt zijn rechts-liberale VVD als grootste partij uit de stembus. De VVD gaat er enkele zetels op vooruit en steekt met kop en schouders boven de andere […]

En opnieuw worden wij in de situatie geplaatst om bewijzen voor het bewijs aan te tonen. Telkens opnieuw.

Het is psychologische oorlogsvoering,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: