Het einde van het Internationaal Gerechtshof – CommonSenseTV

het-einde-van-het-internationaal-gerechtshof-–-commonsensetv

27-04-21 08:47:00, Lange tijd heb ik enorme twijfels gehad over de fundamentele waarheid achter deze ‘pandemie’. Maar na meer dan een jaar onderzoek heb ik geen twijfels meer.

Nu ik overtuigend tot de conclusie ben gekomen dat sars-cov-2 een verzinsel is en covid-19 ook een verzinsel is, is mijn leven er niet gemakkelijker op geworden.

Want het bewijs dat het allemaal bij elkaar gelogen is stapelt zich maar op. Maar niemand van de mainstream media besteed daar ook maar een letter of seconde aandacht aan.

Uitzondering is de Journalist van het AD die een paginagroot artikel in de krant geplaatst heeft weten te krijgen over het overlijden van mijn vader, die al 20 jaar lang hartpatiënt was en eventjes snel als covid-19 dode werd geregistreerd door een wachtarts die eventjes snel zijn extra bonus wilde incasseren.

Deze Journalist stuurde mij een video met een analyse van de (niet bestaande) covid-19 overlijdens in de VS. Deze analyse wijst uit dat er vrijwel geen Amerikanen aan deze niet bestaande ziekte zijn overleden.

BREAKING | CDC ADMITS AT LEAST 96% OF DEATHS FROM COVID19 WERE WRONG

⁣Published 13 April 2021 CDC admits at least 96% of deaths from Covid19 were WRONG ( Which More Likely means 100% – Wrong ) 🟣 𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦. . . . Source: Hard Corp Journal https://www.brighteon.com/dccfd2d1-424f-4992-98f9-f82

Hoe het kan dat er toch nog een handvol Amerikanen aan de niet bestaande ziekte zijn overleden zullen we maar even in het midden laten. In het Verenigd Koninkrijk heeft het ministerie van Volksgezondheid, wellicht met tegenzin, maar op grond van de wet van openbaarheid, moeten erkennen dat er in de Engelse hospitals niemand, ja u leest het goed NIEMAND, is overleden aan covid-19.

En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek. Want een ziekte die niet bestaat, daar kan je ook niet aan overlijden. Er is ook nog nooit iemand overleden aan Sacbosco-12-varano.

Want die ziekte bestaat ook niet. Die heb ik hier nu ter plekke zelf verzonnen en is niet minder fictief dan covid-19.

corman, droste en koopmans verdienen het om publiekelijk te worden verhangen.

Samen met rutte, de jonge en grapperwaus. Maar zij zijn niet de enige en zelfs niet de hoofdschuldigen van alle misdaden die hier tegen de menselijkheid worden gepleegd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: