Het vuile ‘grote reset’-geheim achter de nieuwe oorlog van grote bedrijven tegen conservatieven – CommonSenseTV

het-vuile-‘grote-reset’-geheim-achter-de-nieuwe-oorlog-van-grote-bedrijven-tegen-conservatieven-–-commonsensetv

27-04-21 07:42:00,

In de afgelopen maanden hebben honderden grote bedrijven en financiële instellingen zich verzameld rond liberale doelen en zelfs beleid ingevoerd dat rechtstreeks gericht is op conservatieven of hun opvattingen.

Zo ondertekenden op 14 april honderden van de grootste bedrijven en financiële instellingen ter wereld, waaronder Amazon, Google, Netflix en Starbucks,  een verklaring waarin ze zich  verzetten tegen ‘discriminerende wetgeving’ die tot doel heeft verkiezingen veiliger te maken – een duidelijke verwijzing naar gezond verstand. hervormingen zoals die onlangs in Georgië zijn aangenomen, waaronder de eis dat kiezers een rijbewijs of een identiteitsbewijs voor de vrije staat overleggen om hun identiteit te bewijzen voordat ze een stem uitbrengen.

Evenzo kondigde Major League Baseball onlangs aan dat het zijn jaarlijkse All-Star Game uit Georgië verplaatst als protest tegen de nieuwe verkiezingsvereisten van de staat.

In februari zou Coca-Cola werknemers een  radicale diversiteitstraining hebben gegeven  waarin hen werd gevraagd “te proberen minder blank te zijn”, wat volgens gelekte dia’s uit de presentatie inhoudt dat ze “minder onderdrukkend” zijn en een “breuk met blanke solidariteit” vereist. ”

In februari en maart kondigden de zes grootste banken in de Verenigde Staten  aan dat ze een financieringsvereiste voor CO2-uitstoot van netto-nul zouden invoeren voor al hun bedrijfsactiviteiten, waardoor het in feite onmogelijk zou worden voor bedrijven die fossiele brandstoffen produceren – en ook voor elk ander bedrijf. die weigert “groen te worden” – om een ​​lening te krijgen of te profiteren van verschillende andere financiële diensten bij de grootste banken van het land. Ook vele andere, kleinere banken hebben zich aangemeld.

Waarom omarmen zoveel grote bedrijven en financiële instellingen linkse doelen en vervreemden ze daarbij tientallen miljoenen conservatieve Mensen? Hoewel er waarschijnlijk verschillende belangrijke redenen zijn, is vriendjespolitiek de grootste – maar niet noodzakelijkerwijs de ouderwetse achterkamer tussen bedrijfsleiders en politici die we allemaal gewend zijn.

In de afgelopen jaren hebben dramatische verschuivingen in het monetair beleid, in combinatie met een betere coördinatie tussen bankiers, investeerders, overheidsfunctionarissen en bedrijven, een geheel nieuw tijdperk van vriendjespolitiek en de centralisatie van economische en sociale besluitvorming ingeluid, een tijdperk dat aanzienlijke gevaren met zich meebrengt. aan individuele vrijheid.

Aan de basis van de verandering ligt de recente snelle toename van het drukken van geld die is nagestreefd door de centrale banken in de Verenigde Staten en Europa,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: