Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden – Frontnieuws

bizar-fenomeen:-ongevaccineerden-worden-ziek-als-ze-in-de-buurt-zijn-van-de-covid-gevaccineerden-–-frontnieuws

28-04-21 03:28:00,

In een bizarre wending van gebeurtenissen, veroorzaken de Covid-19 gevaccineerden blijkbaar ziektes bij de ongevaccineerden om hun heen. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer afschuwelijke gevolgen van het Covid-19 ‘vaccin’ (dat geen vaccin is maar een medisch hulpmiddel en een experimentele gentherapie) aan het licht komen. Als je dacht dat je veilig zou zijn door alleen maar te voorkomen dat je een Covid-19 injectie neemt, denk dan nog maar eens na. Uit deze rapporten blijkt dat de ongevaccineerden ziek worden of aan een of ander ziektebeeld lijden door alleen maar in de buurt te zijn van de Covid-19 gevaccineerden, bericht Thefreedomarticles.com.

Uit deze rapporten blijkt dat de ongevaccineerden ziek worden of aan een ander nadelig gevolg lijden door alleen maar in de buurt te zijn van de Covid-19 gevaccineerden. Vrouwen voelen het het meest, vooral op het gebied van de vruchtbaarheid. Zij krijgen te maken met onregelmatige en hevige menstruaties, bloedingen tijdens de zwangerschap en miskramen. Andere ongevaccineerden krijgen migraine, willekeurige bloeduitstortingen en plotselinge neusbloedingen als ze alleen maar in de buurt zijn van mensen die de Covid-19 injectie hebben gekregen. Anderen melden dat hun huisdier stierf toen het werd aangeraakt door iemand die de Covid-19 injectie heeft gekregen. Scheidt het Covid-19 vaccin ziekteverwekkers uit? Is dit meer dan het uitscheiden van virussen? Brengt het op de een of andere manier ziektes over? Wat is hier aan de hand?

Covid-19 gevaccineerde vrouwen beïnvloeden menstruatiecyclus van ongevaccineerde vrouwen sterk en negatief

Het is algemeen bekend dat wanneer vrouwen samenleven of in elkaars nabijheid verkeren, hun menstruatiecyclus zich op natuurlijke wijze synchroniseert. Hoewel dat een natuurlijk verschijnsel is, is wat er de laatste tijd gebeurt beslist onnatuurlijk. Chloe Angeline , die werkt als holistisch reproductief consulente en doula, en in contact staat met vruchtbaarheids- en zwangerschapsgemeenschappen, heeft vorige week deze video gepubliceerd waarin ze mensen, vooral vrouwen, waarschuwt om voorzichtig te zijn met andere vrouwen die Covid-19 gevaccineerd zijn. Ongevaccineerde vrouwen hebben intense en negatieve menstruatiepijn gekregen door alleen maar in de buurt te zijn van vrouwen die Covid-19 gevaccineerd zijn. Zij suggereert dat het Covid-19 vaccin direct verband houdt met onvruchtbaarheid en sterilisatie. Dit is wat ze zegt:

Vrouwen, al dan niet in hun menstruatiejaren, ondervinden ernstige bijwerkingen van mensen in hun omgeving die deze injectie hebben gekregen.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: