BUILD BACK BETTER?!?! – Deel 1 – CommonSenseTV

build-back-better?!?!-–-deel-1-–-commonsensetv

27-04-21 11:01:00, INLEIDING

Het regime heeft binnen een jaar alles wat ons in maart 2020 nog lief was, aan stukken gegooid. Ik zeg ‘nog lief was’. Want inmiddels is het aandeel van de bevolking dat zich nog kan herinneren wat ons lief was, letterlijk gedecimeerd. De nappies (de mondluierdragende, slaafse meute) zijn die fundamentele waarden allang vergeten en klampen zich, naar zal blijken, tevergeefs vast aan hun volkomen imaginaire redders.

Achter het enorme rookgordijn dat de titel coronapandemie draagt, is alles van waarde grondig verruïneerd; burger- en mensenrechten, scholing, zorg, economie, cultuur, normale menselijke verhoudingen. Maar nu de lei blijkbaar schoon is geveegd moet er gewerkt worden aan een Glorieuze Nieuwe Toekomst onder het onwaarschijnlijke motto Build Back Better.

       Alleen al het gegeven dat ze daar een Engelstalig term voor gebruiken is uiteraard van de zotte. Maar waarschijnlijk klinkt ‘Samen wederopbouwen’ te banaal, te oer-Hollands, te…. normaal. Die ouderwets Hollandse houding van doe-maar-gewoon-dan-doe-je -al gek-genoeg, past natuurlijk niet bij de megalomane machtswellustelingen in Den Haag. Hun motto is meer ‘Doe maar lekker gek, er zijn al genoeg gewone mensen’. Op zich prima, maar laat mij er effe lekker buiten, wil je.

En Better? Voor wie dan? Voor de politiek die meer macht altijd prima vindt? Voor Big Tech, Big Pharma, voor de banken? Of voor de gewone man en vrouw in de straat die altijd het haasje is en opdraait voor alle ‘vuiltjes’ van de politiek? Voor maart 2020 was Nederland prima leefbaar. Was er ruimte voor verbetering? Zeker wel. Dus nogmaals, voor wie dan?

Wie heeft er eigenlijk sowieso gebouwd?

Wanneer je Build Back Better op de keper beschouwd, kan het niet anders dan het was in maart 2020, volgens de promotors van deze ‘toekomstvisie’, een puinzooi in ons land en niks werkte blijkbaar.

Ik weet niet u hoe dat bij u thuis doet, maar bij ons thuis hanteren we het motto: ‘Als het niet stuk is, hoeft het niet gerepareerd te worden’. Een voorbeeld. Wanneer ik een kozijntje heb waar een stukkie rot is, sloop ik het hele kozijn er niet uit en plaats een nieuw kozijn. Ik repareer het. Behalve wanneer het helemaal rot is. Maar dan heb ik het onderhoud jarenlang verwaarloosd en kan ik niet anders dan ‘build back better’.

Kennelijk gaat dat ook op voor onze samenleving als je het regime moet geloven;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: