De geheime bijeenkomst in mei 2009 van “The Good Club”. “Een club van miljardairs wil de overbevolking terugdringen” – Frontnieuws

de-geheime-bijeenkomst-in-mei-2009-van-“the-good-club”.-“een-club-van-miljardairs-wil-de-overbevolking-terugdringen”-–-frontnieuws

28-04-21 06:38:00,

Terugblik naar mei 2009: de miljardairs hielden een bijeenkomst achter gesloten deuren in het huis van de president van de Rockefeller University in Manhattan. Deze geheime bijeenkomst werd gesponsord door Bill Gates. Ze noemden zichzelf “The Good Club”.

Onder de aanwezigen waren wijlen David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey en vele anderen, schrijft Lewrockwell.com.

De geheime bijeenkomst werd gemeld door de Sunday Times en de Guardian.

“Het feit dat ze dit voor elkaar hebben gekregen, een bijeenkomst in het midden van New York City, is gewoon absoluut verbazingwekkend”, zei Niall O’Dowd, een Ierse journalist die het verhaal op de website Irishcentral.com had gepubliceerd.

Volgens berichten in de media lag de nadruk bij “The Good Club” op het filantropische mandaat van de miljardairs, waarbij hun geld werd gebruikt ter ondersteuning van armoedebestrijding en “overbevolking”.

Het is belangrijk op te merken dat de bijeenkomst van The Good Club in NYC plaatsvond op het hoogtepunt van de H1N1 varkensgrieppandemie, die een oplichterij bleek te zijn. Ongetwijfeld was de H1N1 pandemie een gespreksonderwerp van de “The Good Club”.

Nauwelijks enkele weken voor deze geheime bijeenkomst verklaarde professor Neil Ferguson van het Imperial College in Londen, die destijds de WHO adviseerde, met gezag dat “40 procent van de mensen in het VK binnen zes maanden geïnfecteerd zou kunnen raken [met H1N1] als het land door een pandemie zou worden getroffen”.

Dit is dezelfde Niel Ferguson (royaal gefinancierd door de Gates Foundation) die het Coronavirus lockdown-model bedacht dat leidde tot massale werkloosheid, armoede en de sluiting van 190 economieën als middel om Covid-19 te bestrijden.

De mediaberichten over de geheime bijeenkomst van 5 mei 2009 spitsten zich vooral toe op de op de toezegging van “The Good Club” om de groei van de wereldbevolking “af te remmen”.

Werd op deze bijeenkomst een absolute afname van de wereldbevolking overwogen, d.w.z. als een middel om de “overbevolking” terug te dringen? In dit verband erkende Bill Gates in zijn TED-presentatie van februari 2010 met betrekking tot vaccinatie het volgende;

“En als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: