De Indiase ‘coronacrisis’ is gekaapt: de media liegen of het gedrukt staat

de-indiase-‘coronacrisis’-is-gekaapt:-de-media-liegen-of-het-gedrukt-staat

28-04-21 09:06:00,

Homepagina » Buitenland » De Indiase ‘coronacrisis’ is gekaapt: de media liegen of het gedrukt staat

Foto: Unsplash

in Buitenland 28 april 2021 06:00

Onheilspellende berichten in de media. “India wordt overspoeld door een razendsnel aanzwellende tweede golf van corona, mede getriggerd door een nieuwe mutatie. India verkeert midden in een huiveringwekkende tweede golf.” Zo ziet Code Zwart eruit, kopt de Volkskrant bij een foto van brandstapels, die in het land overigens al sinds jaar en dag worden gebruikt om doden te cremeren.

In India wordt 99 procent van de overledenen gecremeerd. Al sinds mensenheugenis schrijven de Hindoestaanse geschriften voor dat de doden binnen 24 uur moeten worden verbrand. Het cremeren gebeurt altijd in de open lucht.

Er wonen 1,4 miljard mensen in India. Op 24 april werden in het land 349.691 positieve tests geregistreerd. Dat is slechts 0,02 procent van de hele bevolking. En toch beweren de mainstream media dat het land ‘bezwijkt onder het gewicht van de besmettingen’. Ze liegen.

Al minstens een half jaar

Om onduidelijke redenen heeft het Aziatische land recentelijk besloten het aantal tests flink op te schroeven. Niet alleen mensen met klachten, maar ook asymptomaten worden getest. De overheid gebruikt daar uiteraard de PCR-test voor. Het is inmiddels algemeen bekend dat deze test veel valspositieve uitslagen oplevert.

Daarnaast beweren de mainstream media dat zoveel patiënten zuurstof nodig hebben dat er sprake is van een tekort. Dat is niet waar. Er is in India al minstens een half jaar een tekort aan zuurstof, maar de overheid heeft daar simpelweg nooit iets aan gedaan.

Nieuwssite Quartz India bevestigt dit en schrijft dat 150 ziekenhuizen in India al sinds oktober vorig jaar wachten op zuurstof. Het is dus niet zo dat er opeens heel veel mensen zijn die zuurstof nodig hebben. Er is al heel lang een tekort aan zuurstof.

Ivermectine

Dan de sterftecijfers. Op 24 april zijn er 2767 ‘coronadoden’ geregistreerd in het land. Dat is slechts 0,0001 procent van de bevolking. Ter vergelijking: in India sterven elke dag 25.270 mensen. Elke dag.

Als je het aantal dagelijkse coronadoden per miljoen inwoners in India en Nederland met elkaar vergelijkt, zakt het paniekverhaal als een pudding in elkaar:

Vóór de uitrol van het vaccinatieprogramma behandelde de Indiase overheid coronapatiënten met ivermectine.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: