Gevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensen – Frontnieuws

gevaccineerden-–-gevaccineerde-zombies-achter-stuur-van-auto’s-doden-mensen-–-frontnieuws

28-04-21 09:28:00,

Zeer interessante vrachtwagenchauffeur berichten, via Tapnewswire.com.

“Ik heb een startup bedrijf en als zodanig werk ik elke dag van de week. Elke dag ben ik onderweg van huis naar mijn kantoor in de regio Raleigh-Durham via I-40.

De laatste tijd zie ik een enorme toename van bizarre ongelukken. Voertuigen van alle soorten, meestal afzonderlijk, rijden van de weg en crashen. Niet bij slecht weer. Niet midden in de nacht. Gewoon plotseling.

Ik heb ook gemerkt dat mensen er een beetje “verdwaasd” bij rijden, ze slingeren rond, stoppen onregelmatig en rijden vooral niet op snelheid – meestal zo’n 15 km/uur onder de snelheidslimiet op secundaire wegen, maar erg snel op primaire wegen.

Ik rijd al heel lang op de lokale markt en dit soort gedrag heb ik nog niet eerder gezien. Ik vraag me af of dit het begin is van een of andere gevaccineerden hersenbeschadiging???”

[…]

“Nu je het zegt… het gebeurt hier in Australië ook.

Gewoon een vloedgolf van zinloze ongevallen.

Zonder reden…gewoon van de weg afrijden in greppels en rivieren… tegen palen… tegen andere auto’s…

Zonder reden.

Niet eens te hard rijden.

Het is alsof iedereen plotselinge hartaanvallen of black-outs krijgt achter het stuur.

Ik heb dit de afgelopen 2 tot 3 weken gemerkt, maar het is de laatste week veel duidelijker geworden.

Ik heb ook iets soortgelijks gezien met parkeren. Ik zie mensen rondrijden op parkeerplaatsen op zoek naar een plekje om te parkeren, herhaaldelijk langs open plekken rijden en dan uiteindelijk een willekeurige plek kiezen om te parkeren. Alsof ze er geen konden ‘kiezen’. Echt vreemd”.

[…]

“Main hier. Bezorger chauffeur.

Zeker een goede observatie die ik zelf ook heb gemaakt. Het deel over mensen die belachelijk langzaam rijden nu, ze houden zich nauwelijks aan de snelheidslimiet. Ik wacht niet eens meer op ze, ik schiet ze meestal voorbij in de tegengestelde rijbaan, kijk even naar ze, en er is zeker een licht gedimd in de bovenkamer.

Het is de laatste weken echt erg geworden, gelukkig ben ik op vakantie en heb ik de wegen gemeden, dus ik kan niet zeggen of het nu erger is geworden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: