Globalisten bereiden nieuwe crisis voor nu Great Reset begint te mislukken – Frontnieuws

globalisten-bereiden-nieuwe-crisis-voor-nu-great-reset-begint-te-mislukken-–-frontnieuws

28-04-21 09:24:00,

Omdat het Amerikaanse volk zich niet gemakkelijk laat onderwerpen en overheersen, en de Great Reset op veel weerstand stuit, wordt er door de globalisten een nieuwe crisis gepland, bericht Connectiv Events.

Dit komt vooral tot uiting in het verzet tegen gedwongen vaccinatie en andere medische tirannie die momenteel een ravage aanrichten in de Westerse wereld en de rest van de wereld.

De meeste Aziatische landen, India en Australië zijn al goed onder controle. Afrika is bijna een bijzaak, wanneer men bedenkt dat veel verdachte vaccins in Afrika worden getest. Amerika is het enige belangrijke obstakel voor de agenda. Vooral conservatieve Amerikanen zijn al generaties lang een doorn in het oog van de globalisten. Het komt eigenlijk neer op een eenvoudige kwestie van wederzijdse uitsluiting. Je kunt niet tegelijkertijd een openlijk globalistische samenleving en conservatieve idealen op dezelfde plaats hebben. Het is onmogelijk, aldus de auteur.

Bovenal staan de rechten van echte vrije markten, een niet-gereguleerde overheid, individuele vrijheid, de waarde van het leven, vrijheid van meningsuiting en persvrijheid, particuliere eigendomsrechten en het recht op zelfverdediging, vrijheid van godsdienst en zelfbeschikking centraal.

Vanwege de “verslaving aan de macht” van de globalisten bereiden zij nu een nieuwe crisis voor, omdat juist het volk van de VS zich verzet en recalcitrant is tegen hun machtsovername. In dit verband is het van het grootste belang de valse “filantropie” te ontmaskeren.

Echte filantropen zouden er geen probleem mee hebben als iemand hun ‘liefdadigheid’ niet zou willen aanvaarden, maar psychopaten kunnen er niet tegen als een groep mensen hen en hun ideologie afwijst. Ze mogen er niet van weglopen. Je mag de dingen niet op je eigen manier doen. Je moet gedwongen worden om te gehoorzamen. De agenda werkt alleen als IEDEREEN zich eraan onderwerpt. Helaas voor de globalisten werkt de Great Reset niet overal voor hen. In de VS faalt de agenda jammerlijk in vergelijking met Azië en delen van Europa.

Wat is de centrale aanwijzing hiervoor?

Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereld Orde in te luiden – dat is mislukt. Een factor in de simulatie van Event 201, maar die nooit werkelijkheid is geworden, waren de voorspellingen van het WEF over sterfgevallen. Het oorlogsspel suggereerde ten minste 65 miljoen initiële sterfgevallen als gevolg van de pandemie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: