Hooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNA – Frontnieuws

hooggerechtshof:-pfizer,-moderna-ea.-mogen-je-genen-bezitten-als-je-geinjecteerd-bent-met-hun-lab-gemaakte-mrna-–-frontnieuws

28-04-21 10:39:00,

Dit artikel wordt voorafgegaan door een shout-out van de goede Dr. Carrie Madej (maa-DAY). Ze is een van de duizenden artsen en wetenschappers over de hele wereld die door de mainstream en social media plotseling bestempeld worden als “complottheoretici” en “desinformatie”. Ze vertellen peer-reviewed waarheid over Covid-19 en experimentele injecties. Dr. Madej zit voorlopig nog op Twitter en Facebook. Ze is ook te zien in een virale video die mensen waarschuwt voor experimentele mRNA- en virale vector-injecties, bericht Thecovidblog.com.

Dr. Madej zei in een recent interview met The New American:

Het Hooggerechtshof oordeelde dat als er iets synthetisch, niet uit de natuur, in ons genoom zit, dat degene die het patent op die synthetische onderdelen bezit, nu eigenaar is van een deel of het geheel van jou als mens. Dat betekent dat Bill en Melinda Gates e.a., het Ministerie van Defensie e.a. letterlijk een mens kunnen bezitten. Als deze synthetische code in je genoom wordt opgenomen, kun je van de ene dag op de andere eigendom worden.

Alle legitieme artsen en wetenschappers verwelkomen factchecking en peer-review. Het blijkt dat Dr. Madej iets op het spoor is, en het bevestigt alle redenen om niet vrijwillig aan deze experimentele injecties deel te nemen.

Kunstmatige bacteriën en genetisch gemodificeerde muizen zijn octrooieerbaar

De zaak Diamond v. Chakrabarty, 447 U.S. 303 (1980) was de eerste keer dat het Hooggerechtshof van de V.S. een octrooizaak behandelde waarbij natuurlijk voorkomende processen en/of organismen betrokken waren. Dr. Ananda Mohan Chakrabarty vond een soort olie-etende bacterie uit toen hij in 1971 bij General Electric werkte. Zijn uitvinding stroomlijnde het proces van het opruimen van olievlekken.

Hij vroeg een octrooi aan voor de nieuwe genetisch gemodificeerde bacteriesoort. Het Verenigd Koninkrijk verleende het octrooi al. Maar het U.S. Patent and Trademark Office weigerde het octrooi omdat het vaststelde dat de uitvinding een levend organisme was. Het U.S. Court of Customs and Patent Appeals (nu het U.S. Court of Appeals for the Federal Circuit) draaide de beslissing terug. Het oordeelde dat het feit dat micro-organismen leven, niet betekent dat zij niet octrooieerbaar zijn.

Het U.S. Supreme Court, in een 5-4 beslissing, bevestigde. Het oordeelde,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: