In navolging van het draaiboek voor psychoterrorisme keert de mainstream media terug van angstzaaierij over het Coronavirus naar klimaathysterie – Frontnieuws

in-navolging-van-het-draaiboek-voor-psychoterrorisme-keert-de-mainstream-media-terug-van-angstzaaierij-over-het-coronavirus-naar-klimaathysterie-–-frontnieuws

28-04-21 09:25:00,

Nu tientallen miljoenen mensen ver voorbij het punt zijn waarop ze een burn-out krijgen van alle eindeloze angstzaaierij over het Coronavirus, zijn de mainstream media weer bezig hysterie rond te bazuinen over de zogenaamde “klimaatverandering”.

De nieuwste cover van TIME magazine toont de hele planeet in brand, samen met het bijschrift: “Klimaat is alles”. Daaronder onthullen de woorden “Hoe de pandemie ons kan leiden naar een betere, groenere wereld”, het ware doel achter de plandemie-agenda.

Een uitgebreid stuk in het nummer, geschreven door Justin Worland, senior correspondent van TIME en klimaatdoemdenker, is nog belachelijker dan de omslag. Worland hamert erop dat alles echt om het klimaat draait, en dat de hele wereld moet veranderen om de opwarming van de aarde en andere daarmee samenhangende rampen te voorkomen.

“Aangestoken door alarmerende wetenschap, groeiende publieke woede en een dodelijke pandemie, worden regeringsfunctionarissen, bedrijfsbazen en leiders uit het maatschappelijk middenveld eindelijk wakker geschud door een simpel idee waarvan de tijd gekomen is: het klimaat is alles”, schrijft Worland.

“Het is de economie, domoor”, voegt Worland eraan toe, en citeert de beruchte uitspraak van de Democratische strateeg James Carville. “Nu de effecten van klimaatverandering in toenemende mate de economische resultaten bepalen, zullen we binnenkort misschien zeggen: ‘Het is het klimaat, domoor’”.

Met andere woorden, Worland vertelt de lezers van TIME – zijn die er nog? – dat het Covid-19 virus niet zozeer een echt virus is, als wel een katalysator om de hele wereld te veranderen in het apocalyptische beeld van wat de klimaataanhangers al sinds ten minste de jaren zeventig pushen.

Wetenschappers van MIT, Princeton zeggen dat er geen klimaatnoodsituatie is

Worland moet de recente onthullingen van wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en Princeton University gemist hebben, die in feite verklaren dat de zogenaamde “klimaatnoodsituatie” een totale hoax is, bericht Naturalnews.

Meteoroloog Richard Lindzen en natuurkundige William Happer zeggen in hun stuk onomwonden dat er geen klimaatnoodsituatie bestaat, en dat mensen “zich niet moeten laten meeslepen in een desastreuze klimaatkruistocht”.

“Een klimaatkruistocht die economieën vernietigt en uiteindelijk levens zal net zo slecht zijn, of erger dan [de middeleeuwse kruistochten]”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: