Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen – Xandernieuws

jaren-’30-op-herhaling:-ibm-weer-betrokken-bij-registratiesysteem-‘goede’-en-‘foute’-mensen-–-xandernieuws

27-04-21 11:13:00,

—————————————————————————————————————————————–

RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt – Amerikaanse econoom Armstrong: ‘Europa volgt exact dezelfde strategie als Hitler, maar de eerste tekenen van een wereldwijde burgeroorlog tegen deze Great Reset zijn al zichtbaar’

—————————————————————————————————————————————–

De kwalijke rol van het Amerikaanse IBM in de Tweede Wereldoorlog is iedereen bekend. Met behulp van IBM’s geavanceerde ponskaart-registratiesysteem konden de Nazi’s de samenleving in groepen verdelen en de Holocaust organiseren. Anno 2021 is IBM weer betrokken bij een nog veel massaler registratiesysteem waarmee de vaccinatiestatus van iedere wereldburger zal worden bijgehouden, en de mensen in ‘goed’ (gevaccineerd) en ‘fout’ (ongevaccineerd) zullen worden verdeeld. Toeval of niet, de afgelopen week heeft het RIVM in ons eigen land ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina aangemaakt. De boodschap lijkt me duidelijk: wij gaan ervan uit dat u zich in de toekomst zult laten vaccineren.

Mensen worden wéér ingedeeld in ‘goed’ en ‘fout’, in ‘gewenst’ en ‘ongewenst’

Zo’n 80 tot 90 jaar geleden is alles wat we nu meemaken in grote lijnen al eerder gedaan, met de technologie van toen. Onder het mom van ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ worden mensen nu opnieuw stapsgewijs in twee groepen verdeeld: de ‘goede’ en de ‘foute’, die, zodra dit systeem eenmaal breed is ingevoerd, al heel snel de ‘gewenste’ en ‘ongewenste’ zullen worden. Vanaf ‘ongewenst’ is het nog maar een klein stapje naar keiharde maatregelen om deze mensen hoe dan ook uit de samenleving te verwijderen. Immers: de ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ van de ‘goede’ mensen staat op het spel.

Zo begonnen de Nazi’s ook. Het eerste gerucht dat over de Joden werd verspreid was dat ze ‘besmettelijk’ waren en ziektes konden overdragen. De Nazi’s, geobsedeerd met ‘zuiverheid’ (van ras, maar ook van hygiëne), kwamen in de loop van enkele jaren vervolgens met een serie beruchte ‘Endlösungen’ voor de ongewensten, voor de ‘onzuiveren’ – Joden, zigeuners, gehandicapten, en uiteindelijk alle ‘dissidenten’ die zich op wat voor wijze dan ook openlijk tegen hen durfden te verzetten.

In onze tijd begon het vorig jaar met lockdowns, verplichte mondkapjes en avondklokken (vanaf morgen – ongetwijfeld slechts voor korte tijd – opgeheven), en wordt er al enige maanden serieus gepraat over een discriminerend systeem waarmee de ‘goede’ mensen – de getesten en/of gevaccineerden – meer rechten en vrijheden krijgen dan anderen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: