Waarom ik het vaccin niet neem – Frontnieuws

waarom-ik-het-vaccin-niet-neem-–-frontnieuws

27-04-21 11:04:00,

Een paar vrienden hebben gevraagd hoe ik denk over de Covid-vaccinatie, dus ik vond dat het tijd werd om een artikel over het onderwerp te schrijven, schrijft Christian Elliot op Mercola.com.

1. Vaccinproducenten zijn immuun voor aansprakelijkheid

De enige industrie ter wereld die niet aansprakelijk is voor verwondingen of sterfgevallen als gevolg van haar producten, zijn de vaccinproducenten. Dit is voor het eerst vastgesteld in 1986 met de National Childhood Vaccine Injury Act,1 en versterkt door de PREP Act,2 dat vaccinproducenten niet kunnen worden aangeklaagd, zelfs niet als wordt aangetoond dat zij nalatig zijn geweest.

De makers van COVID-vaccins mogen een one-size-fits-all maken, zonder tests op deelpopulaties (d.w.z. mensen met specifieke gezondheidsproblemen), en toch zijn ze niet bereid enige verantwoordelijkheid te aanvaarden voor eventuele ongewenste voorvallen of sterfgevallen die hun producten veroorzaken.

Als een bedrijf niet bereid is om achter zijn product te staan dat het veilig is, vooral als het een product op de markt brengt dat het inderhaast op de markt heeft gebracht en dierproeven heeft overgeslagen, dan ben ik niet bereid om een kans te wagen met hun product. Geen aansprakelijkheid. Geen vertrouwen. Hier is waarom:

2. Het beladen verleden van de vaccinbedrijven

De vier grote bedrijven die deze Covid-19 vaccins maken zijn/hebben ofwel:

  1. Nog nooit een vaccin op de markt gebracht vóór COVID (Moderna en Johnson & Johnson).
  2. Zijn serie misdadigers (Pfizer en AstraZeneca).
  3. Zijn beide (Johnson & Johnson).

Moderna probeerde al jaren “ons RNA te moderniseren”3 (vandaar de bedrijfsnaam) maar had nog nooit met succes een product op de markt gebracht – hoe leuk voor hen om een grote geldinjectie,4 te krijgen van de overheid om het te blijven proberen.

In feite hebben alle grote vaccinproducenten (behalve Moderna) tientallen miljarden dollars aan schadevergoedingen betaald voor andere producten die zij op de markt brachten terwijl zij wisten dat deze producten kwetsuren en doden zouden veroorzaken – zie Vioxx,5 Bextra,6 Celebrex,7 Thalidomide,8 en opioïden,9 als een paar voorbeelden.

Als farmaceutische bedrijven er moedwillig voor kiezen om schadelijke producten op de markt te brengen, terwijl ze aangeklaagd kunnen worden, waarom zouden we dan een product vertrouwen waarvoor ze GEEN aansprakelijkheid hebben? Voor het geval het nog niet is doorgedrongen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: