“We hebben veel bewijs dat het overal ter wereld een nepverhaal is” – Duitse artsen over COVID-19 – CommonSenseTV

“we-hebben-veel-bewijs-dat-het-overal-ter-wereld-een-nepverhaal-is”-–-duitse-artsen-over-covid-19-–-commonsensetv

28-04-21 10:34:00, Zoals in een eerder art. heb ik al geschreven dat we een psychologische 180° draai moeten doen.

Deze strijd vraagt om een mentale 180° bocht

We vechten tegen onszelf !   Steeds opnieuw worden we in een positie gezet waarin wij ¨zelf omschreven wakkere¨ met onszelf de strijd weer aangaan. Maar zijn we wel zo wakker als we denken te zijn? Wat ik hiermee wil zeggen is dit: Voorbeeld: De cijfers en de berichtgeving over het aantal doden van het […]

Wat hier gaande is, in andere woorden uitgelegd ¨wij¨ het niet bestaan van Aliens aan het bewijzen zijn aan mensen die 100% overtuigd zijn dat Aliens wel bestaan maar geen bewijzen hiervoor kunnen overleggen.

En dat het bewijsmateriaal geleverd dat ze niet of vooralsnog niet ¨bewezen¨ bestaan, met man en macht vernietigd, verborgen, en tot zwijgen gebracht moet worden, om de gelovers geen counter (tegen) bewijs te moeten laten aanleveren waarom Aliens volgens hen wél bestaan.

Laten we de aliens opzoeken' – 1,7 miljoen Facebook-gebruikers willen  mogelijk testbasis VS bestormen | De Volkskrant

Hoe moeilijk was het ¨normaal¨ gezien om mensen en de wetenschap het bestaan van iets aan te tonen als hier geen bewijzen voor te leveren zijn? Tenminste, dat was in het ¨oude normaal¨

“We hebben veel bewijs dat het overal ter wereld een nepverhaal is” – Duitse artsen over COVID-19

Is dit artikel ‘nepnieuws’? Nee, want de uitspraak in de titel die luidt “we hebben veel bewijs dat het een nepverhaal is over de hele wereld” is een feitelijk citaat  van een vertegenwoordiger van de groep die in het artikel wordt besproken.

Of wat het citaat zegt waar is, is aan de andere kant aan jou om te beslissen of, volgens meerdere regeringen, aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om te beslissen.

Is de titel misleidend of onjuist? Nee, nogmaals, het is een directe quote en vertegenwoordigt de mening van meerdere gezondheidswerkers.

Suggereren deze gezondheidswerkers dat COVID-19 een nepvirus is? Nee, ze suggereren gewoon dat het niet zo gevaarlijk is als het wordt verondersteld te zijn, en ik vat hieronder een deel van die informatie samen waardoor ze tot die conclusie komen.

Deze artsen en wetenschappers worden zwaar gecensureerd op alle sociale mediaplatforms, en degenen die erover schrijven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: