Woke Virus: COVID is duurzaam, rechtvaardig, inclusief, raciaal onbevooroordeeld en klimaatbewust – Frontnieuws

woke-virus:-covid-is-duurzaam,-rechtvaardig,-inclusief,-raciaal-onbevooroordeeld-en-klimaatbewust-–-frontnieuws

28-04-21 03:21:00,

Wist je dat SARS-CoV-2 een ‘woke’ virus is? Is het je ooit opgevallen hoe soepel de Covid-retoriek is overgegaan in de klimaatveranderingsretoriek, de Agenda 2030-retoriek, de Great Reset-retoriek en de Nieuwe Wereld (NWO)-retoriek in het algemeen? Elke technocraat en zijn moeder gaan rond met het pushen van hun favoriete elite agenda; vermengen het met Agenda 2030 en politiek correcte woke buzzwoorden en projecteren het allemaal op Covid.

Als ik niet beter zou weten, lijkt het wel alsof Covid het voorwendsel is geworden om zowat elke NWO (Nieuwe Wereld Orde) agenda onder de zon te verbergen en te promoten. Covid is nu de meest duurzame, rechtvaardige, inclusieve, raciaal onbevooroordeelde klimaatbewuste ziekte en pandemie in de geschiedenis van de mensheid geworden. Dit is een goede zaak, want als het denkbeeldige SARS-CoV-2 geen bijzonder dodelijk virus kan zijn (de overlevingspercentages van Covid zijn 99,5+% voor de meeste leeftijdsgroepen tot 69 jaar), dan kan het in ieder geval een woke virus zijn, schrijft auteur Makia Freeman.

Duurzame COVID

Onze filantropische meesters bij de Rockefeller Foundation, die alleen het beste voor hebben met de mensheid, hebben een nieuw rapport uitgebracht, getiteld “Financing Global Vaccination and Sustainable Growth”, dat een interessante mengeling is van Covid-angst, verplichte vaccinatie en duurzaamheid. Wat heeft het immers voor zin om miljoenen mensen te verwonden en te doden met gevaarlijke en experimentele RNA-technologie, of gewoon met bloedstolsel-technologie, als dat niet op een duurzame manier gebeurt? Alles moet duurzaam zijn en de ontvolkingsagenda vormt daarop geen uitzondering. In het rapport staat:

“Net zoals de hele wereld heeft gedeeld in de verspreiding en de pijn van de pandemie, moeten wij nu delen in het orkestreren van het einde ervan, en van een overgang naar een rechtvaardig, billijk en duurzaam herstel … Daarom moeten we snel handelen om tegen eind 2022 een wereldwijde vaccinatiegraad tot 70 procent te bereiken. In dit actieplan, het eerste in een reeks, worden drie elkaar versterkende doelstellingen belicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht van de bestaande multilaterale financiële architectuur:

Doelstelling 1: de uitgifte, herverdeling en hefboomwerking van Special Drawing Rights (SDR’s) door het Internationaal Monetair Fonds om te zorgen voor billijke globale toegang tot vaccins.

Doelstelling 2: de volledige kredietverleningscapaciteit van de Wereldbank en andere multilaterale ontwikkelingsbanken (MDB’s) vrijmaken voor een klimaatvriendelijk en rechtvaardig herstel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: