De mondkapjes-idiotie en autoriteit Fauci..?!

de-mondkapjes-idiotie-en-autoriteit-fauci.?!

29-04-21 11:02:00, ‘Het is allemaal psychologie voor de maskerdrager,
totdat mondbacteriën,
het maskerdragende slachtoffer beginnen te infecteren.’
x
x De mondkapjes-idiotie en autoriteit Fauci..?!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Daar zitten ze dan, de bange mensen, in hun auto met een mondkapje op. Of lopend in het bos,  hun hond uitlatend en ook beschermd tegen het gevreesde virus, door middel van een mondkapje.. Wat zou je zonder moeten, als je eerst van autoriteiten te horen hebt gekregen, dat het écht helpt, hiermee Corona de wereld uit te krijgen. Maar het mondkapjesfabeltje gaat in rook op, waar we bijstaan.. Waren het hier in Nederland eerst nota bene de gezondheidsautoriteiten die ons op het hart drukten, dat een mondkapje ABSOLUUT ONBEWEZEN BESCHERMING ZOU BIEDEN, ergo, een ‘buitengewoon gering effect’, daar waren het dezelfde ‘autoriteiten’, inclusief Hugo de Jonge en Jaap van Dissel, die ons een paar weken later, vrolijk fluitend, vroegen om PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE te doen.. Draag die mondluiers dus..

Het was dus een soort ‘trend’..? Zet een kapje op, want ‘baat het niet dan schaadt het niet’.. Of zoals hoogleraar journalistiek Jeroen Smit het bij JINEK uitriep: “Laten we solidair zijn met elkaar en zo’n kapje dragen”.. Een mooiere sublimatie van angst voor Covid-19 hadden we nog niet eerder te horen gekregen..! Let wel, het gaat er niet om, om mensen die bang zijn, belachelijk te maken of voor schut te zetten. We proberen de misleiding te tonen en het zinloze schaapjesgedrag rondom deze hele ‘pandemie’..

En natuurlijk was daar het erudiete speur- en vorswerk van drs. Maurice de Hond, die al snel de mythe-van-de-besmetting-buitenshuis de grond in boorde. Mondkapjes hebben heel weinig zin, maar sowieso is het buiten dragen van deze ondingen, absoluut ridicule..!

De situatie in de VS is er niet veel anders…!
“Als je binnen bent, zorg dan dat je een masker hebt. Als je buiten bent, houd het masker op,” riep Anthony Fauci in augustus, daarbij erkennend, dat buiten zijn aanzienlijk veiliger is dan binnen zijn. Maar massa’s mensen volgden ‘natuurlijk’ het advies op van deze gezondheidsautoriteit in de VS. Maar nu roept dezelfde Tony Fauci, dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geactualiseerde richtlijnen zullen gaan geven voor het dragen van gezichtsmaskers buitenshuis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: