Klaus Schwab en de Great Reset – de carrière van een genocidale maniak – Frontnieuws

klaus-schwab-en-de-great-reset-–-de-carriere-van-een-genocidale-maniak-–-frontnieuws

29-04-21 11:32:00,

Het World Economic Forum was gemodelleerd naar de Club van Rome, een invloedrijke denktank die globaal bestuur promootte onder leiding van een technocratische elite.

De club werd in 1968 opgericht door de Italiaanse industrieel Aurelio Peccei en de Schotse chemicus Alexander King tijdens een privé-ontmoeting in een woning van de Rockefeller-familie in Bellagio, Italië, schrijft auteur aikos2309 op Pravda-tv.com.

Een van de eerste wapenfeiten van de club was een boek uit 1972, getiteld ‘De grenzen aan de groei’, waarin gewaarschuwd werd dat “de aarde binnen een eeuw haar grenzen zou bereiken als het consumptiepatroon en de bevolkingsgroei van de wereld in hetzelfde hoge tempo doorgingen als voorheen”.

Het beruchte boek van de club uit 1991, ‘The First Global Revolution’, bevat een passage getiteld “De Gemeenschappelijke Vijand van de Mensheid is de Mens”.

“Bij het zoeken naar een gemeenschappelijke vijand waartegen we ons kunnen verenigen, kwamen we op het idee van vervuiling, de dreiging van opwarming van de aarde, waterschaarste, hongersnood, en dergelijke, goed zouden passen. In hun totaliteit en in hun wisselwerking vormen deze verschijnselen inderdaad een gemeenschappelijke bedreiging die wij allen tezamen het hoofd moeten bieden.

Maar door deze gevaren als de vijand aan te duiden, lopen we in de val, waarvoor we de lezers al hebben gewaarschuwd, namelijk symptomen verwarren met oorzaken. Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen in natuurlijke processen, en het is alleen door veranderde attitudes en gedrag dat ze kunnen worden overwonnen. De echte vijand is dan de mensheid zelf”.

In de afgelopen jaren hebben elites vaak betoogd dat bevolkingsbeperking noodzakelijk is om het milieu te beschermen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Economisch Wereldforum klimaat- en milieukwesties zou gebruiken om anderszins impopulair beleid, zoals … de Great Reset, aan de man te brengen.

Het verleden is een proloog 

Is de echte Klaus Schwab een vriendelijke oude oom die goed wil doen voor de mensheid, of is hij daadwerkelijk de zoon van een nazi-collaborateur die slavenarbeid gebruikte en de nazi-inspanningen hielp om de eerste atoombom te bemachtigen?

Is Klaus de eerlijke zakenman die we moeten vertrouwen om een rechtvaardiger maatschappij en werk voor de gewone man te creëren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: