Overheid schakelt banken in om vrije media monddood te maken – De Lange Mars Plus

overheid-schakelt-banken-in-om-vrije-media-monddood-te-maken-–-de-lange-mars-plus

29-04-21 11:13:00,

Er woedt een keiharde strijd achter de schermen tegen de vrije onafhankelijke media. De overheid gebruikt banken stilzwijgend als controle-organen van de nieuwe media. Zij maken het deze media onmogelijk om  hun werk te kunnen voortzetten. Kijk hoe de overheid het spel speelt. We brengen het een en ander in kaart en geven een paar opties.

Hoe wordt het spel gespeeld

Stap 1. NCTV noemt een persoon of groep.

Stap 2. Banken en hun aanhangsels reageren.

Stap 3. Stopzetten regulier betaalverkeer.

Stap 4. Oplossing tegen deze persbreidel

NCTV

Eerst maakt de overheid via de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid in hun publicatie iemand zwart. Dit overkwam de Groninger Tom Zwitser van uitgeverij De Blauwe Tijger. Op pagina 33 van het ‘Dreigingsbeeld van het NCTV nr 53 (DreigingsbeeldNCTVnr53) noemen ze hem onder het kopje polarisatie, eind vorig jaar.

Het hoofdstuk behandelt verschillende radicale anti-overheidsgroepen die samen protesteren tegen lockdowns en de behandeling van de boeren.

De door dit instituut geschetste ontwikkeling moet minstens levensgevaarlijk zijn. Zij schrijven:”Aansluiting van verschillende groepen met verschillende grieven, verbonden door anti-overheidsdenken, kan verharding in de hand werken.” Heftig. De NCTV beschuldigt de uitgeverij vervolgens een doorgeefluik van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën te zijn. En daarnaast geld te geven aan een boerenactiegroep. Dat laatste ontkent Tom Zwitser overigens niet.

Reken maar dat dit gevolgen heeft. Het ergste van deze aantijgingen is dat nadat ze eenmaal aan het rapportpapier van de gesubsidieerde waakhond van de veiligheid zijn toevertrouwd, ze niet meer kunnen worden uitgevlakt. Op zijn Hollands gezegd, ben je dan als ondernemer gewoon ‘de sjaak”.

Banken en hun aanhangsels

Zoals Tom Zwitser vertelt in bovenstaande video vanaf minuut 31 dat ING en betaalinterface Molly binnen twee weken na de NCTV publicatie in actie kwamen.
Molly kon zich niet meer vinden in het profiel van de uitgever en de ING schijnt per juli 2021 de rekening te hebben opgezegd.

Vervolgens is het niet eenvoudig om bij een andere bank een rekening geopend te krijgen. Zwitser vraagt zich hardop af of het nog wel gaat lukken bij een andere bank.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: