CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controleren – Frontnieuws

cia-neurobiologie-expert-over-hoe-rna-vaccins-de-menselijke-hersenen-controleren-–-frontnieuws

30-04-21 03:15:00, Dr. Charles Morgan · Foto via MPI Het gebruik van RNA-vaccins om het menselijk brein te controleren, uitgelegd door een CIA neurobiologie expert op een conferentie op West Point Militaire Academie.

Onafhankelijk journalist Guy Boulianne heeft een zeer belangrijk stuk informatie opgegraven over de mogelijkheid om RNA-vaccins te gebruiken om onze hersenen te manipuleren. Deze hypothese was niet afkomstig van een grootsprakige samenzweringstheoreticus: het was een neurobiologisch expert van de CIA die ze presenteerde op de militaire academie van West Point, bericht Unser Mitteleuropa.

Op 13 juni 2018 gaf Dr. Charles Morgan, een neurobiologie-expert van Yale University, DARPA, en de CIA, een lezing aan studenten van West Point Military Academy (USMA). Hij sprak over de mogelijkheid om DNA te veranderen voor mind control doeleinden. [1] Dr. Morgan toont en legt aan Amerikaanse militaire elite studenten uit hoe technologieën bekend onder de acroniemen CRISPR (Clustered Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) en DREADDS (Designer Receptor Exclusively Activated by Designer Drugs) alles kunnen “ontwerpen”.

Dr. Morgan laat zien hoe DREADDS in menselijk DNA kunnen worden “ingebracht” om ons gedrag te controleren. Deze designer-receptoren, die uitsluitend door designer-medicijnen worden geactiveerd, kunnen nieuwe cellen aanmaken. Zij kunnen nieuwe herinneringen en gedragingen bij hun proefpersonen creëren. Ze kunnen ze ook gebruiken om je geheugen te wissen of zelfs te veranderen. CRISPR-technologie kan worden gebruikt om via DNA-bewerking alleen bepaalde rassen van mensen te doden.

Dr. Morgan vertelt studenten aan de Modern War University in West Point dat “de technologie genaamd CRISPR een aantal dingen direct beschikbaar maakt … Je kunt alles ontwerpen. Je kunt één ding ontwerpen dat er maar één zou doden. Wanneer je plasmiden maakt en ze in cellen stopt, zendt het een signaal uit en vertelt welk deel van het DNA zich moet ontrollen, ontvouwen en een product produceren. Dat is de toekomst van de geneeskunde”.

Dr. Morgan vraagt: “Wat zou je met deze technologie kunnen doen als je in de beveiliging en inlichtingendienst zat?”. De cellen “kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doeleinden. Ze kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden. Dus deze cel-controles “kunnen dingen activeren in de hersenen van andere mensen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: