Complot denken een zege(n)? – CommonSenseTV

complot-denken-een-zege(n)?-–-commonsensetv

30-04-21 02:22:00,

Wat zegt het woord complotdenken in ieder geval?

Nou, simpel, dat er tenminste GEDACHT wordt. Dat kan mensen die klakkeloos alle opdrachten uitvoeren, zonder zich af te vragen op basis waarvan maatregelen genomen worden, niet worden verweten. Veelal de laatste tijd niet, waar het niet wetenschappelijk onderbouwde maatregelen m.b.t. de Covid-hysterie betreft. Mensen die niet aan complotdenken doen zijn niet automatisch gasten die dan ook niet denken. Zij denken het liefst neutraal, aan eigen gewin, gelijk de gangbare paden c.q. de msm, of vrijblijvend uit tijdverdrijf.

Complotdenkers, of wappies, worden in het algemeen negatief bejegend, omdat de meeste slaafsen denken dat de andersdenkenden negatief naar alles en iedereen zijn. De waarheid is meestal geheel andersom. Hier enkele (niet tot in detail beschreven) voorbeelden.

De moord op Kennedy. Simpel: Lee Harvy Oswald was toch de dader? Een communist nog wel. Althans volgens de media en de onderzoekers. Dat mensen getuigden van 2 schoten, elk vanuit een verschillende richting werd nooit meegenomen in de berichtgeving. Een bepalend dossier werd decennia achtergehouden. Complotdenkers veronderstellen dat Kennedy de goudstandaard wilde herinvoeren om de elite in te kunnen tomen. Lee kon niet meer getuigen. De moordenaar van de president kon zomaar gedood worden. (net zo logisch als dat pedokoning Epstein in een streng regime-gevangenis zelfmoord kon plegen, voordat hij anderen mee de afgrond in kon trekken!)

The Twin Towers zouden door terroristen zijn aangevallen. Mededelingen van daar aanwezige mensen dat beneden in de getroffen gebouwen knallen gehoord werden waarna alles instortte en berichten van deskundigen die later aangaven dat het gebouw vanaf de fundering moet zijn ingestort, verdween onder het tapijt. Dat Nina Brink in de nacht voor de aanslag een droom kreeg om al haar aandelen van de hand te doen en dit rond 9 uur onze tijd ook deed, wekte geen verwondering bij de pers. Dat Larry Silverstein de Twin Towers zo’n 2 maanden voor de ramp minimaal de 3 ingestorte wolkenkrabbers kocht en ze zwaar verzekerde (per stuk!) was ook gewoon zoete koek. Hij werd er financieel niet slechter van. Wel was een verenigde natie geschapen, waarvan bijna alle 250 miljoen mensen wraak eisten, met alle gewelddadigheden van dien.

Pim Fortuyn zou door Volkert v d. Graaf zijn vermoord. Maar waar waren de onderzoeksjournalisten met de vraag hoe Volkert wist waar en wanneer Pim samen met Ruud de Wild even een luchtje zou scheppen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: