Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine” – Frontnieuws

dr.-sherri-tenpenny:-“dit-is-een-perfect-ontworpen-moordmachine”-–-frontnieuws

30-04-21 08:38:00,

Dr. Sherri Tenpenny heeft tien werkingsmechanismen in kaart gebracht van hoe het mRNA-vaccin mensen gaat doden. Zij zegt: “Wanneer je het mRNA injecteert, begint het boodschapper-RNA te coderen voor het spike-eiwit… de NIH vecht nu met Moderna over patentrechten, omdat je geen patent kunt nemen op iets dat in de natuur voorkomt, dus moesten zij het spike-eiwit manipuleren, om het te kunnen patenteren en vervolgens een antilichaam tegen het spike-eiwit te maken”, bericht Forbiddenknowledgetv.net.

“Wel, dit anti-spike proteïne antilichaam is dodelijk. Het is absoluut dodelijk. En bij de eerste drie documenten die ik doornam, ontdekte ik dat een van de dingen die het spike-eiwit doet, is dat het longweefsel direct aanvalt en het afbreekt”.

“Het tweede dat het doet is het remmen van je M2 macrofagen, die je anti-inflammatoire macrofagen zijn, dus je krijgt cytokine storm [fatale immuunreactie, red.] en je sterft”.

“Het derde is dat wanneer dat boodschapper-RNA naar binnen gaat en een antilichaam maakt tegen het spike-eiwit, het zich er losjes aan bindt, het meeneemt naar een cel en permanente replicatie veroorzaakt. Dus het is alsof je een “aan” knop hebt zonder “uit” knop. Je zorgt er constant voor dat dit kleine stukje eiwit meer spike-eiwitten ontwikkelt, meer vernietiging veroorzaakt”.

“En dan, met dit document dat ik gisteravond las, van dit anti-spike-eiwit, valt het de astrocyten en de oligodendrocyten aan, dat zijn twee verschillende soorten cellen in je hersenen. Twee verschillende soorten van het centrale zenuwstelsel [cellen]. Het valt het binnenste mitochondria membraan aan, in twee verschillende mechanismen en het valt het neurofilament eiwit aan, wat de motorische zenuwen zijn, die plotseling – we hebben die mensen gezien [met sterke tremoren], het is omdat het spike-eiwit antilichaam hun motorische neuronen en hun centrale zenuwstelsel aantast”.

“En dan is het belangrijkste symptoom nummer één dat mensen hebben nadat ze dit vaccin hebben gekregen, slopende vermoeidheid, dat ze in het grootste deel van hun dagelijkse leven niet eens kunnen functioneren. Wel, het is omdat het spike-eiwit antilichaam de mitochondriën aanvalt en het GAD 65 aanvalt, het intracellulaire antigeen in je mitochondriën en het kan ook je alvleesklier aanvallen”.

“Als je diabeet bent,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: