: PCR-Test voor de rechtbank – advocaten klagen aan (door Ivo Sasek)

:-pcr-test-voor-de-rechtbank-–-advocaten-klagen-aan-(door-ivo-sasek)

30-04-21 07:08:00,

: PCR-Test voor de rechtbank – advocaten klagen aan (door Ivo Sasek)

01.05.2021 | www.kla.tv/18613

PCR test voor de rechtbank – advocaten klagen aan! (door Ivo Sasek) In mijn recente toespraak, “De countdown van de dood loopt (Kla.TV/17949)”, waarschuwde ik de wereldbevolking voor de ongehoorde nalatigheid van deze overhaast ontketende Covid-vaccinatiecampagne. En dat komt omdat de nieuwe RNA-vaccins op nalatige wijze zijn onttrokken aan alle al lang bestaande verplichte tests. En het meest flagrante is dit: deze fabrikanten van Covid-vaccins deden dit ondanks absoluut miserabele mislukte dierproeven vooraf. In duidelijke taal betekent dit, dat al die vele hulpeloze diertjes in het verleden volkomen nutteloze, overduidelijke schade door RNA-vaccinaties hebben ondergaan, en dat velen daaraan zijn gestorven. In ieder geval, slechts enkele dagen na mijn waarschuwende toespraak werden wij overstelpt met berichten van overal over duizenden gevallen van schade door vaccinaties – alleen al in bejaardenhuizen op onze breedtegraad stierven er tientallen, onmiddellijk na het Covid-vaccin. Natuurlijk ontkent iedereen elke samenhang waardoor dit wordt veroorzaakt. Achteraan ingelast herinner ik u nog eens aan deze twee uitzendingen (www.kla.tv/18272 (D, NL?) en http://www.kla.tv/18038 (D)). Overigens kunt u deze informatie, met inbegrip van de bewijsbronnen, in de onderstaande tekst van de uitzending gemakkelijk downloaden, uitprinten of met slechts een paar muisklikken overal verspreiden. Maar vergeet niet dat deze verslagen alleen betrekking hebben op de eerste dagen van de tragedie, zonder alle verdoezelde, d.w.z. geheim gehouden, schade of doden, ook zonder rekening te houden met alle late gevolgen die nog moeten komen, en die het ergst zouden kunnen zijn, en hoe dan ook zonder enig grijs cijfer. Het aftellen van de dood is nog maar net begonnen – helaas. Maar eindelijk wordt dit hele Covid 19 verhaal een dossier voor de openbare aanklager. Wat is er gebeurd? In Duitsland zijn de “Advocaten voor Voorlichting” overgegaan tot de strijd met eigentijdse, als het ware hardere ijzeren samenwerkingsverbanden. Samen met echte “onafhankelijke grootheden van de farma-lobby “, van alle mogelijke achtergronden, vatten zij eindelijk de koe bij de horens: https://achern-weiss-bescheid.de/2021/02/04/strafanzeige/ – Eerder hebben zij, samen met vooraanstaande virologen, epidemiologen, artsen, enz., de totale basis misleiding, d.w.z. bedrog, van de PCR-test vastgesteld. – En dan stelden zij met elkaar met verenigde krachten deskundige voorbeelden op, dat betekent aanklachten en strafvorderingen, die gemakkelijk kunnen worden overgenomen en ingediend door iedereen van het volk,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: